Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukám folyamatosan azzal...

Anyukám folyamatosan azzal piszkál, hogy szüljek gyereket. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A történet az, hogy anyukám nagyon gyerekmániás. Mikor ő kicsi volt (az ő elmondása szerint) 7 gyereket akart. Hát, a 7 nem jött össze (Hál' Istennek), csak 3. Most viszont engem folyamatosan azzal piszkál, hogy hogy hogy nem akarok gyereket. Halkan megsúgom, 17 éves vagyok és hangozhat akármilyen betegen is másoknak, én egyszerűen még nem érzek semmiféle igényt arra, hogy gyerekem legyen. Fiatal is vagyok, egyetemre is szeretnék menni, nem kell nekem egy gyerek.

Mikor ezt ő meghallotta, akkor nagyon bepipult és még nagymamám is adta alá a lovat. Hogy én hogy lehetek ilyen degradált, hogy nem akarok gyereket szülni. A mostani kedvence az az, hogy én a lányokhoz vonzódom, ami nem igaz, mert volt 4 tartós kapcsolatom FIÚVAL, szóval erről ennyit.

Tényleg ilyen nagy hiba az, ha valaki nem akar gyereket?

2020. jún. 11. 08:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
85%

"Mikor én 8 éves voltam, 7 gyereket akartam."

Hangsulyozd neki, hogy te is szeretnel csaladot, csak nem most.

Ahogyan a 8 eves kislany akarata/velemenye semmire se kotelezi ot felnottkoraban, ugyanugy teged se kotelez semmire, ha most azt mondod, hogy igen, szeretnel, de nem most. Vegso soron anyukad sem 8 eves koraban kezdett szulni...

Apukad nincs a csaladban? O hogyan velekedik? Nem lehet megkerni negyszemkozt, hogy allitsa le anyukadat?

2020. jún. 11. 13:01
 12/23 A kérdező kommentje:

Apukámnak sincs jó véleménye róla, egy percig se higgye bárki is ezt. Sokszor mondta már neki, hogy álljon le és ne beszéljen hülyeségeket, főleg nem ilyeneket, de csak mondja. Nem tudom mit akar... hogy találjak most egy hülye palit, essek teherbe és szüljek 18 évesen egy gyereket, mikor még előttem áll az élet? Persze lehet, hogy 25 évesen más lesz a véleményem, ez még változhat, de én úgy gondolom, amíg valakinek nincsen egy biztos munkahelye, nincs elég pénze MÉG MAGÁRA SEM, szellemileg nem a legjobb állapotú és nincs aki segítsen neki, az ne csinálja tonna számra a gyerekeket. A gyereknek sem jó, ha ilyen körülmények közt nő fel.

Persze, csodálatos dolog egy kisbaba, de nehogy már én legyek a pszichés beteg a családban, mert nem akarok MÉG gyereket... (ilyet is mondott már, hogy beteg vagyok...) 😕

2020. jún. 11. 15:10
 13/23 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Mint férfi mondom: Eszedbe ne jusson hirtelen "hülye palit találni". Elég ilyen kapcsolatfélét láttam már ahhoz, hogy lássam: Katasztrofális következményei vannak. A saját érdekedben kérlek rá.
2020. jún. 11. 16:08
 14/23 A kérdező kommentje:
Nyugi, nem kenyerem minden hülyével összeállni. :)
2020. jún. 11. 21:33
 15/23 anonim válasza:
81%
17 évesen érthető, hogy nem akarsz gyereket. De amúgy milyen jogon szól bele az életedbe? Dönthetsz úgy is, hogy soha nem akarsz gyereket, azt is el kell fogadnia.
2020. jún. 11. 23:05
 16/23 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Kérdező: helyes! :)))
2020. jún. 12. 02:21
 17/23 anonim ***** válasza:
32%
Hány éves anyukád? Hány testvéred van? Ha annyira akar gyereket, miért nem szül ő egy testvért?
2020. jún. 12. 07:13
 18/23 A kérdező kommentje:
Anyukám eddig 3 gyereket szült, engem és még van 2 öcsém. Ő pedig nem akar több gyereket...
2020. jún. 12. 07:55
 19/23 anonim ***** válasza:
86%
Érettebben gondolkodsz, mint anyukád.
2020. jún. 12. 08:50
 20/23 anonim válasza:
100%
Szerintem ezt nektek kell eldönteni,hogy mikor jöjjön a baba.Természetesen a gyermekvállalás esetén sok mindent figyelembe kell venni.
2020. jún. 12. 10:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!