Alábbi vezetéknévhez milyen keresztnevet adnátok?
A vezetéknév Juricsik (remélem nem látja egy ismerősünk sem, haha:D) és egyelőre fiú és lánynevet is szívesen fogadok, nagy a tanácstalanság, hátha megtetszik valami.
Légyszi írjatok szempontokat, amik esetleg nektek segítettek névadásban, ne csak 20 név ömlesztve, tekintet nélkül mindenre, mint ahogy láttam már korábbi kérdéseknél.
Amit tudunk, hogy 2-3 szótagos, nem nagyon népszerű (tehát nem egy Bence), de nem is túl cifra (Maximilián) nevet keresünk.
Köszönöm ha segítetek:)
Laura,Letícia,Lizabella,Liza,Lizanna,Madléna,Marianna,Marietta,Marinella,
Narina,Nerella,Nerina,Ninetta,Petra,Polina,Regina,Sarolta,Szibilla,Szimóna,
Szimonetta,Szófia,Szonja,Tícia,Viola,Violetta,Zsanett,Zsófia,Zsuzsanna.
Huhh szerintem a Dominik szörnyű a vezetéknévhez. Ráadásul gyakori is. Mondom ezt ugy hogy Dominik a fiam.😅
Első válaszoló fiú névnek jókat ír. Juricsik Gábor v Juricsik Zoltán
Lanynevbe egyik felsorolt se tetszik, olyan gyakoriak vagy nagyon "flancos" ami a kérdezőnek nem tetszik, vagy szimplán sztem nem illik a vezetéknévhez.
Bár a Juricsik Janka nem rossz vagy a Juricsik Szófia. De ezek sem az igaziak nekem. 😅
Diána, Klaudia, Adalberta, Bettina, Ramira, Ramóna, Gizella, Hajnalka, Gerda, Gerbera, Jázmin, Bianka, Orsolya, Kitti, Katalin, Dalma, Flóra, Gabriella, Brigitta
Mátyás, Dénes, Albert, Timóteusz, Klaudió, Géza, Károly, Gábor, Péter, László, Flórián, Mihály, Miklós, Julián, Bálint, Barnabás, Hunor
Bálint, Attila, Kálmán, nekem tetszenének hozzá, mivel a vezetéknév elég kemény, ezek meg lágyítják.
Női névként ugyanezen az elven Imola, Lídia, Lilla, Blanka, Bianka.
Szóval mindenképp valami dallamos nevet adnék mellé. Nekünk is hasonlóan kemény, külföldies hangzású névhez kell választani, és mi ezekben gondolkodunk.
Milán. Márk ,Máté , Richard , Gerold
Mirella , Diana, Vanessza , Melissza, Miranda, Szófia, Dália
Lány:
Juricsik Fruzsina
Juricsik Lili
Juricsik Janka
Juricsik Luca
Juricsik Júlia
Juricsik Jázmin
Juricsik Cintia
Juricsik Brigitta
Fiú:
Juricsik Dominik
Juricsik Erik
Juricsik Vince
Juricsik József
Juricsik Vilmos
Juricsik Martin
Juricsik János
Juricsik Patrik
Juricsik Imre
Juricsik Csaba
Juricsik Viktor
Juricsik Kevin
Juricsik Tibor
Juricsik Marcell
Juricsik Miklós
Juricsik Richárd
Juricsik Ármin
Juricsik Hunor
Juricsik Gyula
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!