A baba apja segít valamiben?
Nálatok hogy van? Segít az apuka altatni, etetni, bufiztetni? Neha felkel ő is éjszaka? Pelenkazik? segít a házimunkaban vagy úgy van vele hogy te vagy a nő, neked kell csinálni, esetleg te vagy otthon és időd mint a tenger hát csináljad te, különben is ő dolgozik?
Atveszi a gyereket hogy segítség "tulelni" a nehez napokat amikor alig aludtál, hogy pihenhess kicsit?
A férjem mindenben IS segít kérés nélkül. Az elejétől pelenkázza, eteti, fürdeti, altatja és éjjel is kelt hozzá rendszeresen, egyszer ő egyszer én és azt ő magától ajánlotta.
Emellett takarít, mos, főz, ma is éppen ő csinált vacsorát (lángost), bevásárol és mindent megszerel.
Ha beteg vagyok, vagy nagyon fáradt stb akkor magától igyekszik elfoglalni a gyereket.
Minden nap hálát adok ezért az emberért!
Nem segít vagy csak nagyon ritkán. Így lett nevelve ezen pedig én nem tudok hipp hopp változtatni. Lassan 2 éves lesz a lányunk tehát már nem is kell, megtanultam megoldani mindent.
De hülye azért nem vagyok. Amíg nem változik meg, nem is fogok vissza menni dolgozni.
A gyerek körül mindent megcsinál.
Főzni nem igazán tud, fél évente egyszer kB.
Házimunka. Inkább ne csinálja😁
Porszívózás:ahol a papok táncolnak, fel nem vesz semmit, kikerüli.
Mosogatas:kB. vízre keresnénk, 5x annyi ideig csinálja mint én.
Teregetés:borzalom.
Szóval jobb ha ezeket én csinálom, nekem az a segítség ha elfoglalja a gyereket. Azt pedig csinálja. Na és persze funyiras-favágás az ő asztala.
De! Mivel felváltva dolgozunk egy éve (már nem sokáig) mégis több teher van rajtam. Lassan megyek vissza az eredeti munkahelyemre más, jobb munkarendbe, remélem könnyebb lesz. Gyerek majd oviban, 12 óra helyett csak 8at dolgozom majd, szabad a hétvége, szóval reménykedem.
Minden segitett az elso perctol kezdve. Annyi h kicsit elveszett volt az elejen lattam rajta😂😂 de nagyon igyekezett
Es rohadtul ki lett volna akadva ha nem igy lett volna.....
Ez az ő részéről nem segítség mivel akar a gyerekével foglalkozni. Sose kértem hogy menjen ki vele pluszba babakocsikázni, mert megteszi magától mivel szereti ezt csinálni, és szeret a gyerekével lenni, ez nem teher neki. Nekem ilyenkor van egy kis időm magamra. De van olyan amiben tényleg segít. Nekem a szoptatás nagyon nehezen ment (kiderült hogy a probléma fizikai) de oda ült mellém este amikor sírtam hogy mennyire szar anya vagyok hogy ez se megy nekem, és ébren volt velem és bátorított hogy minden rendben lesz. Ez nekem egy extra segítség volt ami jól esett, de ő ezt is magától tette meg. Ő szereti "kivenni a részét" ezekből, és ha csak teheti velünk van. Persze van olyan amikor be vállal valamit aztán rájön hogy ezt inkább rámbízza (amikor a gyerek nyakig kakis :D) de a gyereket ő is akarta. Szerintem ez nem egy olyan dolog hogy ez az asszony dolga. Egy fiúnak már az elejétől kezdve szüksége van egy férfi mintára.
(ez mind az én véleményem és tapasztalatom, persze mindenki más és máshogy csinálja, de nekem, nekünk ez a legjobb)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!