Ismertek, van a környezetetekben Száva vagy Léna nevű kislány (t)? Hogy becézik őket?
Vicces, ami itt megy, kínomban vigyorgok rajtatok.
Na mindegy, szerintem a Léna nagyon szép név, a Száva nekem túl kemény, és ezért nem tetszik, de szerintem nem is kell becézni egyiket sem, mert így magukban jók, ahogy vannak. Egy csomó másféle becenév is lehet, nem kell, hogy feltétlenül a keresztnévből alakuljon.
Mellesleg tényleg vannak ilyen nevű folyók, sőt ilyen nevű kutyák is, de én ismerek Dorka, Panka, Dani meg Robi kutyát is. Úgyhogy vigyázzatok, milyen nevet adtok:)
Köszönöm azoknak, akik a kérdésemre válaszoltak!
Ne vitázzatok, hogy kutya, nem kutya, a szomszédom pincsije Allison! Nem vicc!
Ha valakinek a Száva névről csak egy folyó jut eszébe, annak ajánlanám elolvasásra a Sándor Mátyást...
Szép napot!
Nekem csak Száva becenevű ismerőseim vannak, de szerintem szép név :) Anyukám egyik barátnője Miléna volt ( a Lénáról jutott eszembe). Mindkét név becézés nélkül a legszebb.
Puszi mindenkinek!
Szia Allison!
Ha annyira szánalmas neked ez a kérdés, hogy oviban érzed Magad, akkor mégis minek firkálod ide a felesleges kommentjeidet? Hiszen a kérdésemre egyetlen érdemi választ sem tudtál adni. Akkor lépj át rajta, nézegesd továbbra is a kedvenc sorozataidat, aztán ha esetleg időnként kidugod az orrod otthonról, ne sértődj meg, ha Alisson a pincsi (aki bizonyára zokon venné ha tudná, hogy kétségbe vonod a létezését) megugat.
A gyerekvállalást pedig igazán nem kell elsietned. Nehogy még visszafejlődj nekünk, aztán nem volna kihez fordulnunk okos tanácsokért!
Szép napod legyen Allison, és jobb szórakozásod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!