Ismertek, van a környezetetekben Száva vagy Léna nevű kislány (t)? Hogy becézik őket?
Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 13:35
11/30 anonim válasza:
Egész egyszerűen én nem írtam volna olyat,hogy kutyában ismerek,és nem is akérdésreválaszoltál,nem az volt a kérdés,hogy ismersze ilyen nevű kutyát.
12/30 anonim válasza:
Én vagyok az a bizonyos aki bevállalta a "kutyanevet". Már ne is haragudj, de rajtad kívül még egy elmebajos sem titulálta kutyanévnek, ezért is rökönyödtem meg rajta. Ha Blökinek hívnák a lányomat, oké...de így!!!
14/30 anonim válasza:
Kedves Léna anyukája! Tedd már meg hogy megválogatos a szavaidat mással szemben! Azért mert ismer egy Léna evű kutyát még nem elmebajos a másik válaszoló! Meg nem bunkó és társai.
15/30 anonim válasza:
Utolsónak:Én is megkaptam,hogy kutyanevet kapott a fiam,de ne tud meg milyen stílusban írt az anyuka,hogy szegény purdrém depis lesz a nevétől,meg még durvábbakat,vannak ilyen emberek is,de figyelmen kívül kell hagyni,mert csak jobban belemerül.
16/30 Allison válasza:
Már bocs de én nem szóltam le senkit, csak leírtam meg hogy szerintem hogy lehet becézni. Úgyhogy tuti nem nekem szólt az elmebajos, ugyanis semmi sértőt nem mondtam.
17/30 anonim válasza:
Én ismerek egy Szávát, díjnyertes tenyészkutya, Léna nevű kutyát is ismerek.
Szerinted ez nem sértő egy anyának akinek így hívják a gyerekét,gondolj már bele egy kicsit.Gondolom te sem segítségből írtad....
18/30 anonim válasza:
Szávát csak úgy ismerek, hogy barátnőm rokona, nem becézgetik.
Léna a kislányom. Becézzük Lencsinek, Lencsilánynak, Lénácskának, Lencsikének, de nekem is inkább Léna. Szerintem gyönyörű név. Amúgy Léna folyó is van Oroszországban. A kutyanevet felhozókkal ne törődj:)
19/30 Allison válasza:
Jaj istenem és akkor most elmebetegnek kell hívni? Azt bezzeg szabad, mi? Nem én hívom így a kutyámat fogd már fel! Különben sem tudom miért tragédia, ettől a te gyereked nem lesz kevesebb. Nem volt rossz szándékom, nem kell mindent magadra venni!
20/30 anonim válasza:
Kedves Allison!
Az előző válaszoló vagyok. A kérdés nem úgy szólt, hogy ismer-e valaki Léna vagy Száva nevű kutyát! Már nem lehet szó nélkül hagyni...Nem a kérdésre válaszoltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!