Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ismertek, van a környezetetekb...

Ismertek, van a környezetetekben Száva vagy Léna nevű kislány (t)? Hogy becézik őket?

Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 13:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
61%
Egész egyszerűen én nem írtam volna olyat,hogy kutyában ismerek,és nem is akérdésreválaszoltál,nem az volt a kérdés,hogy ismersze ilyen nevű kutyát.
2010. júl. 30. 14:22
 12/30 anonim ***** válasza:
58%
Én vagyok az a bizonyos aki bevállalta a "kutyanevet". Már ne is haragudj, de rajtad kívül még egy elmebajos sem titulálta kutyanévnek, ezért is rökönyödtem meg rajta. Ha Blökinek hívnák a lányomat, oké...de így!!!
2010. júl. 30. 14:40
 13/30 Allison ***** válasza:
20%
Ez nekem szólt?
2010. júl. 30. 14:44
 14/30 anonim ***** válasza:
45%
Kedves Léna anyukája! Tedd már meg hogy megválogatos a szavaidat mással szemben! Azért mert ismer egy Léna evű kutyát még nem elmebajos a másik válaszoló! Meg nem bunkó és társai.
2010. júl. 30. 14:46
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak:Én is megkaptam,hogy kutyanevet kapott a fiam,de ne tud meg milyen stílusban írt az anyuka,hogy szegény purdrém depis lesz a nevétől,meg még durvábbakat,vannak ilyen emberek is,de figyelmen kívül kell hagyni,mert csak jobban belemerül.
2010. júl. 30. 14:47
 16/30 Allison ***** válasza:
20%
Már bocs de én nem szóltam le senkit, csak leírtam meg hogy szerintem hogy lehet becézni. Úgyhogy tuti nem nekem szólt az elmebajos, ugyanis semmi sértőt nem mondtam.
2010. júl. 30. 14:56
 17/30 anonim ***** válasza:
43%

Én ismerek egy Szávát, díjnyertes tenyészkutya, Léna nevű kutyát is ismerek.

Szerinted ez nem sértő egy anyának akinek így hívják a gyerekét,gondolj már bele egy kicsit.Gondolom te sem segítségből írtad....

2010. júl. 30. 15:03
 18/30 anonim ***** válasza:
52%

Szávát csak úgy ismerek, hogy barátnőm rokona, nem becézgetik.

Léna a kislányom. Becézzük Lencsinek, Lencsilánynak, Lénácskának, Lencsikének, de nekem is inkább Léna. Szerintem gyönyörű név. Amúgy Léna folyó is van Oroszországban. A kutyanevet felhozókkal ne törődj:)

2010. júl. 30. 15:06
 19/30 Allison ***** válasza:
28%
Jaj istenem és akkor most elmebetegnek kell hívni? Azt bezzeg szabad, mi? Nem én hívom így a kutyámat fogd már fel! Különben sem tudom miért tragédia, ettől a te gyereked nem lesz kevesebb. Nem volt rossz szándékom, nem kell mindent magadra venni!
2010. júl. 30. 15:12
 20/30 anonim ***** válasza:
59%

Kedves Allison!

Az előző válaszoló vagyok. A kérdés nem úgy szólt, hogy ismer-e valaki Léna vagy Száva nevű kutyát! Már nem lehet szó nélkül hagyni...Nem a kérdésre válaszoltál!

2010. júl. 30. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!