Milyen gyakran cserélitek a babátok egyes ruhadarabjait?
Gondolok itt nadragra, bodyra, pulcsira, zoknira stb.
Naponta mindent? Vagy hogy?
Természetesen feltételezve hogy nem ette le, koszolt össze, kakilta magát tarkóig stb.
Bodyt, nadragot, zoknit, télen harisnyát naponta újat kap, akkor is ha nem lesz koszos.
Pizsamat néhány naponta cserélem.
Kinti ruhák pl. Hosszu ujju, pulcsi, overall, 3-4x van rajta.
Tisztat kap minden nap mindharom gyerek. A legkisebb masfel eves es atlag napokon napkozben is at kell oltoztetni (sokat jatszik a kertben, koszos lesz, folyik a nyala, ilyesmi). Pizsama is naponta cserelve van.
Mondjuk en is minden nap tiszta ruhat veszek.
Max a kijaros cucc, amit tobbszor felveszek (fel orara felhuzott farmer, amiben kiszaladtam a boltba, vagy pulcsi, ilyesmi). Ilyen a gyerkeknel is van, pl raadom a pupcsit reggel, de fel ora mulva mar lekerul, mert meleg van, akkor azt nem mosom egybol, ha nem lett koszos, a kovetkezo ilyen alkalommal megkapja megint.
Akkor ez a mennyiségű ruha meg jól is jöhet, amint elkezdjük a hozzataplalast 😀
Érdekes egyébként hogy többen írjatok, hogy a pizsit többször is feladjátok. En azzal pont így vagyok, hogy inkább csak egyszer. En mondjuk nem meztelenül alszom de ha valahol vagyunk vendégségben pl nagyszüleimnél akkor sem szeretem kétszer ugyanazt a pólót felvenni alváshoz. Már “koszosnak” érzem. Ezért a gyerekre is mindig frisset adok. De nem tudom miért gondolom így, ezek szerint általános, hogy a pizsi többször használatos.
Szerintem mindenki aszerint öltözteti a gyereket, ahogy ő maga is öltözik. Pl pizsit én is több napig hordok, ezért nem cserélem a gyereknek sem naponta.
De ha valaki saját maga is minden este tisztát vesz, akkor nyílván a gyerek is azt fog kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!