Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyakran cserélitek a...

Milyen gyakran cserélitek a babátok egyes ruhadarabjait?

Figyelt kérdés

Gondolok itt nadragra, bodyra, pulcsira, zoknira stb.

Naponta mindent? Vagy hogy?

Természetesen feltételezve hogy nem ette le, koszolt össze, kakilta magát tarkóig stb.

2020. máj. 22. 16:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Igen, gondolom, hogy a kuszástól el lehet búcsúzni a tiszta ruháktól 😀
2020. máj. 22. 19:20
 12/19 khniki ***** válasza:
100%
Újszülöttkorában naponta cseréltem, hozzátápláláskor ezen felül ha leette v. összeböfizte magát, kúszáskor már minden nappali alvás előtt, szóval napi 3 ruhaszett fogy. Hiába mosok fel minden reggel, 5 perc után csupa kosz a gyerek. :D
2020. máj. 22. 20:55
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Bodyt, nadragot, zoknit, télen harisnyát naponta újat kap, akkor is ha nem lesz koszos.

Pizsamat néhány naponta cserélem.

Kinti ruhák pl. Hosszu ujju, pulcsi, overall, 3-4x van rajta.

2020. máj. 22. 20:58
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Csecsemőként leginkább egybe rugiban, vagy body+talpas nadrág volt és naponta egy rend fogyott, amit fürdés után adtam rá, kivéve persze, ha baleset volt, úgyhogy inkább kettő :) Felfedező, hozzátáplált korban ez már napi 2-4-re emelkedett, főleg mert mindig tiszta kaja lett, hiába adtam rá mindenféle védőöltözéket (amit mondjuk nem is nagyon tűrt meg). A kintre felvett nadrágot, pulcsit, amíg csak feküdt a kocsiban talán olyan 4-5 alkalomig hordta, de mondjuk kiskabát, overál szerintem csak egy volt neki szezononként. Játszóterezéskor aztán megint mindenből több kezdett rotálódni.
2020. máj. 22. 21:12
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Tisztat kap minden nap mindharom gyerek. A legkisebb masfel eves es atlag napokon napkozben is at kell oltoztetni (sokat jatszik a kertben, koszos lesz, folyik a nyala, ilyesmi). Pizsama is naponta cserelve van.

Mondjuk en is minden nap tiszta ruhat veszek.

Max a kijaros cucc, amit tobbszor felveszek (fel orara felhuzott farmer, amiben kiszaladtam a boltba, vagy pulcsi, ilyesmi). Ilyen a gyerkeknel is van, pl raadom a pupcsit reggel, de fel ora mulva mar lekerul, mert meleg van, akkor azt nem mosom egybol, ha nem lett koszos, a kovetkezo ilyen alkalommal megkapja megint.

2020. máj. 22. 21:23
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Lányom 2 éves. Minden nap tiszta body/póló +leggings. Pizsit 3, max. 4 naponta cserélek neki. Vannak többször átöltözös napok, leeszi, vizes lesz, stb., de ez nem mindennapos. Ma pl. fürdés elött 1 órával nadrágot cseréltünk, mert leöntötte. Azt pl. nem tettem a szennyesbe, holnapra jó lesz.
2020. máj. 22. 22:13
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Amíg pici volt, a felsőruházatot (pulcsi, nadrág) 2 napig is ráadtam, bár az én lányom bukós volt, szóval szinte mindig minden foltos volt. Amikor elmúlt a bukás, onnantól meg már leette, szóval mindenhogy megszívtam 😅
2020. máj. 22. 23:01
 18/19 A kérdező kommentje:

Akkor ez a mennyiségű ruha meg jól is jöhet, amint elkezdjük a hozzataplalast 😀

Érdekes egyébként hogy többen írjatok, hogy a pizsit többször is feladjátok. En azzal pont így vagyok, hogy inkább csak egyszer. En mondjuk nem meztelenül alszom de ha valahol vagyunk vendégségben pl nagyszüleimnél akkor sem szeretem kétszer ugyanazt a pólót felvenni alváshoz. Már “koszosnak” érzem. Ezért a gyerekre is mindig frisset adok. De nem tudom miért gondolom így, ezek szerint általános, hogy a pizsi többször használatos.

2020. máj. 22. 23:39
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenki aszerint öltözteti a gyereket, ahogy ő maga is öltözik. Pl pizsit én is több napig hordok, ezért nem cserélem a gyereknek sem naponta.

De ha valaki saját maga is minden este tisztát vesz, akkor nyílván a gyerek is azt fog kapni.

2020. máj. 23. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!