Kinek milyen ruhadarabjai vannak, mi vált be ebben a nagy melegben?
szerintem a 38 fokra csak a fürdőruha és a tengerpart lehet jó :)
amúgy én lenge ruhákban járok, ha el kell menni valahova, illetve van egy nagyon vékony térdig érő leggingsem és rövidnacim, nagyjából ennyi
otthon meg minimális ruha, bugyi, trikó, kész :)
legjobb a ruha egyébként
első vagyok, én is 22 hetes, tegnap vettem rövidnacit, de nem kismama volt, csak egy jó nagy Nike, Brendonban árulták valamiért, nem tudtam, ott ilyen is van!
próbálj nem kismama cuccot nézni, ha érdekel nadrág, mert szerintem nagyon melegek, én próbálgattam sokat jó nagy méretű normál cuccokat, és több teljesen bevált, a rövidnaci tökéletes, pedig nekem hatalmas pocakom van :)
én is a combjaim összeérése miatt vettem :(
Én tavaly nyáron voltam nagypocakos,akkor sem volt hideg,hogy finoman fogalmazzak :-) sok lenge egyberuhám volt,vékony anyagú rövidnacik,lenge trikók,pólók. Most úgyis ez a divat,lehet bőven válogatni.
Kitartás kismamák,ebben a nagy melegben!
Boldog babavárást!:-)
Földig érő bő szoknya, egy trikóval.
Legalább nem látszódnak a dagadt lábaim, szellős, kényelmes.
Én itthon vagyok a két kicsivel, este 7-nél előbb még az udvarra sem megyünk ki. Itt pedig bugyi-melltartó van rajtam. Melltartó is csak azért, mert mell alatt izzadok a legjobban, és az legalább felfogja.
Ha valaki jön hozzánk, akkor felkapok valami vékony anyagú, bő szabású kismama ruhát, nadrágot nem bírok elviselni. 29 hetes vagyok.
otthol : spagetti pántos trikó, ami kicsit bővebb és a hasam felég ér :) plusz bugyi...
kintre a bohócruha is nagyon jó :) lehet viccesen fest benne az ember de jól szellőzik :)
ez ilyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!