Miért szeretik a nők otthon a férjük/pasijuk ruhadarabjait hordani, nem alkalomszerűen, hanem rendszeresen?
Kedves utolso, honnan tudod, hogy az ismeros nok a kornyezetedben miben alszanak? Vagy miben vannak otthon amikor csak pihennek ?
Reszemrol, en is mindig a volegenyem poloit valasztom alvos ruhanak mert nagy, kenyelmes ha sehova nem kell mennem, van hogy napkozben is abban vagyok.
A férjem pulóverét régebben fel szoktam venni otthon, de mostanában valahogy eszembe se jutott, valahogy nem volt olyan hideg.
A pólóival nem mennék sokra, mivel elég vékony, S méretet hord, nekem meg nagy a mellem, tehát kb ugyanott tartanék méretben, mintha egy saját felsőmet vettem volna fel, nem lenne elég bő.
Amugy igen, a tudat, hogy az övé :)
Én meg a feleségem ruháit hordom, pont azért mert tetszenek egyes női ruhadarabok és a tudat hogy az övé ami rajtam van.
Ezek a nadrágok, harisnyák, pulcsik. F/43
"Kedves utolso, honnan tudod, hogy az ismeros nok a kornyezetedben miben alszanak? Vagy miben vannak otthon amikor csak pihennek ?"
Errefelé a nök (is) alvásra való holmiban alszanak, nem a párjuk cuccaiban - ennyire nem igénytelenek.
Otthon meg normál (saját) öltözetben, farmer, trikó, pulóver, de mind saját, nem a másiké!
Ez egyaltalan nem igenytelenseg:) gondolom valami szoke plazacica vagy.
Nem leszel attol kevesbe no, hogy bo poloba alszol🤭attol plana nem, hogy olyanba amin a parod illata van esetleg.
Az igenytelenseg tudod hol kezdodik? Segitek, ott ha nem furdesz, nem mosol hajat, nem mosol fogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!