Az Emma nagyon gyakori név?
Wááá ez a lista. Ma 5 db Hanna volt a munkahelyemen. Lassan minden kislányt Hannának szólítok, úgysem tévedek.
Borzalmasak ezek a mániák, szegény kisgyerekek. Barátnőm kislányának az ovis csoportjában 6 Hanna van. Nagyon jó lehet mit mondjak...
Akik 85 és 94 között születtek nézzétek meg ezt a listát
Megtaláljátok benne magatokat is meg az osztálytársaitokat is.
Az enyém nincs benne... Vagy figyelmetlen vagyok, és 3x se találtam meg...
Az enyém is hátul kullog.
Látom jó pár Hanna édesanyját megsértettem, de akármennyire kiakadtok, ez a valóság. Rengeteg Hanna van, szánom ezeket a gyerekeket.
Legalább annyira rossz nekik, mint annak, akinek olyan különleges nevet adnak, hogy leghamarabb általános alsóban elgyepálják.
Kétségetek se legyen felőle, hogy a hülye nevek miatt meg lesz verve. Már én gyermekkoromban is elvertek a fiúk egy csodakülönleges nevű srácot.
Remélem anyuci boldog volt hogy a kisfia megkapta a kellő figyelmet.
18!
Nyilván rengeteg Hanna van a világon. De attól, hogy a budapesti Mezesbodon oviban van 13 ilyen nevű, még lehet hogy a maradék 140 oviban összesen 3 van belőlük. A gyakor név országos szintű gyakoriságot jelent és a világon semmi jelentosege nincs, plane ha az adott szemely kornyezeteben ilyen nevű nincs. Most megnéztem ezt a belinkelt listát az én korosztályoknak megfelelően. A nevem gyakorinak számít szerinte, mégsem ismerek egyetlen ilyen nevűt se, pedig nem vagyok már olyan fiatal.
Az biztos, hogy Nikolettből minden közösségbe jutott vagy 3 az adott korosztályban, meg is lepődtem, hogy az Alexandra elvileg gyakoribb :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!