Az Emma nagyon gyakori név?
Figyelt kérdés
Szeretnénk kislányunknak ezt a nevet adni, de egyre több helyen látom, hogy elég gyakori.2020. máj. 19. 21:20
1/24 anonim válasza:
Gyönyörű név. Nem érdekelne, mennyire gyakori. Régen is gyakori volt.
2/24 anonim válasza:
Benne van a 10 leggyakoribb között.
Ha lányom lett volna, így hívnák, és ha a tesó lány lesz, tutira Emma lesz. De én ezt már 10 évvel ezelőtt is tudtam, hogy ha lányom lesz, így fogják hívni :) Akkor nem volt ilyen népszerű
4/24 anonim válasza:
Emma a nagyobbik lányom. Bármennyire gyakori, én senki más Emmát nem ismerek.
6/24 anonim válasza:
Emma az unokatesóm és Emma az osztálytársam is.
Szerintem szép név, nem ismertem tavalyig egyetlen Emmának se uncsitesómon kívűl
7/24 anonim válasza:
Rengeteg ismerősünk van, de csak 1 Emmat ismerek. Nem tudom mennyire gyakori, de szép.
8/24 anonim válasza:
A 6. leggyakrabban adott név volt tavaly, szóval igen, nagyon gyakori.
9/24 anonim válasza:
A környékünkön nagyon gyakori sajnos, pedig nekünk is tetszett.
10/24 anonim válasza:
Elég sok Emma van az ismerősök gyerekei között, viszont gyönyörű és elegáns név. Szerintem ha ez tetszik nektek, ne foglalkozzatok azzal, mennyire gyakori. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!