Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Többgyerekes anyukák! Létezik...

Többgyerekes anyukák! Létezik olyan, hogy az egyik gyemekedet jobban szereted a másiknál? Esetleg apán észre veszed?

Figyelt kérdés
Nekem még csak egy fiam van, és csak elgodolkodtam vajon létezhet-e ilyen. Mert viszont több nagyszülőt is tudok, aki bizony ki is nyilvánítja, melyik a kedvenc unoka.
2010. júl. 29. 19:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

6 unokából én voltam a kedvenc, anyukámnak az öcsém a kedvenc gyereke.

Sajnos ez gyakori és meg is érzi mindenki, hogy így van, még ha letagadod akkor is. Nálunk még le sem tagadták.

2010. júl. 29. 20:01
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
Nekem három gyerekem van,(fiú,lány,lány) de egyformán szeretem őket!:)
2010. júl. 29. 20:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nekem 1 picurom van, nagyon szeretem, de elhatároztam ha lesz tesó, akkor próbálom a ballansztot tartani. Igazából minden fejben dől el, én előre programozom magamat. Mit tud egy kisgyerek olyat csinálni, amivel kevesebb, mint a tesója, vagy fordítva?

Egyszer beszélgettem egy 3 gyerekes anyukával erről. Megszületett a legkisebb gyerek, és a egyszer játékosan kérdezgették, hogy "anya, anya , most a kicsi tesónkat szereted a legjobban??". Erre azt válaszolta, hogy: "Van elég hely a szívemben, mindhárman odafértek!"

2010. júl. 29. 20:09
 4/11 anonim ***** válasza:
66%

Nekem 4 van,és tényleg egyformán szeretem őket,most elgondolkodtam,de képtelen lennék választani köztük.

Viszont pl nagypapám engem szeretett,az öcsémet nem,nem azért mert olyasmit tett volna-kicsik voltunk mikor meghalt-,egyszerűen nem szerette.Anyukámék is egyformán szeretik az unokákat,legalábbis nem lehet észrevenni megkülönböztetést.

2010. júl. 29. 20:31
 5/11 anonim ***** válasza:

nekem van egy 21 és egy 2hónapos fiam.Amikor csak a nagy volt,úgy hittem én nem leszek olyan,aki egyiket másikat jobban szereti.viszont amint megszületett a kicsi,nem is az hogy őt jobban szeretem,hanem valahogy jobban féltem őt.Jobban ragaszkodom hozzá.persze tegyem hozzá,hogy a nagy fiamon azt látom,hogy mintha jobban szeretné/ragaszkodna az apjához(igaz őt ritkábban látja)és ez is közrejátszik az érzéseimben.Imádom,mert ha a karomba veszem és cuppanósat ad,elolvadok...de azt hiszem a kicsi most a favorit.vagyis mindegyik másképp a szívem csücske.

mellesleg én a középső gyerek vagyok.anyumnak a bátyám volt a kedvenc.a nagyszüleinknek is a fiúk :-S

2010. júl. 29. 20:53
 6/11 anonim ***** válasza:

Anyukám és apukám egyformán szeretett minket a bátyámmal. Vagy legalább is sosem vettünk észre különbséget. Viszont a nagyszülőknél nyilvánvaló volt, az egyik nagymamám engem szeretett jobban, a másik a bátyámat.

Egyik barátnőmnek két fiútestvére van, az anyukájának a barátnőm volt a kedvence, a két fiúval nem is foglalkozott.

2010. júl. 29. 20:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Anyósomnak 5 gyereke van és ő meg is mondta, hogy egy anya nem szeretheti a gyerekeit egyformán. Ezt amúgy én is így gondolom, csak vele ellentétben éppen ezért szültem csak egyet, nem ötöt. Ő amúgy mindig is különbséget tett köztük, unokák közt dettó.
2010. júl. 29. 21:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

egy lányom és egy fiam van.

Mivel a kicsi még esetllen jobban féltem de SZERETETBŐL NEM ELÉG!!!!!

Mind a kettö egyformán a szivem csükcske.Ugyan ugy szeretem őkeet!!!

Nem tudnék köztük választani!!!!

2010. júl. 29. 21:29
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még csak egy gyermekem van de szeretnék többet. Nagyon szeretem, és pont azért akarok még többet hogy öket is szerethessem hiszen olyan öröm a gyerek! Anyukám engem és a két testvéremet is ugyanúgy szeretett, meg is mondta hogy mást szeret bennünk de ugyanannyira! Mind a hárman különlegesnek érezhettük magunkat. Biztos vagyok benne hogy mindegyik gyerekem ugyanannyira fogom szeretni.

Szerintem nem normális az aki különbséget tesz a gyerekei között ilyen módon és még ki is mondja... hiszen mindegyiket a szive alatt hordott, mindegyik belőle van, mindegyiknek ő az egyetlen anyukája akire szüksége van... hogyan is tehet valaki különbséget?

2010. júl. 29. 22:14
 10/11 A kérdező kommentje:
És az apukákkal mi a helyzet?
2010. júl. 30. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!