Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lana névről mi a véleményetek?

Lana névről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Adnátok?
2020. máj. 17. 22:17
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
23%
Nekünk az lesz a lányunk. :) bonyolult, hosszabb vezetékneve lesz, így mellé egy rövid, lágyabb keresztnevet szeretnénk. Nekem nagyon tetszik, plusz a Lora, Léna, Luna is.
2020. máj. 17. 22:19
 2/23 anonim ***** válasza:
28%
Ja, és ne hallgass senki másra, ha ez tetszik, ezt add, lesz, akinek nem tetszik, nyilván, de nem vagyunk egyformák.
2020. máj. 17. 22:20
 3/23 anonim ***** válasza:
0%

Nekem az énekesnő jut róla eszembe, pedig nem is szoktam hallgatni a zenéit, de tudok róla. Sokaknak ha egy főleg ma ismert emberről kapja a nevét, az jut eszébe hogy anyuka biztos szerette azt az xy-t... én emiatt sosem adnék a gyereknek ismert ember nevét, olyan komolytalan lesz. Mondjuk ez az énekesnő pont nem annyira ismert, talán még az elfogadható kategória.

Hangzásra nekem tetszik, mégsem adnám. Kutya nevének hamarabb el tudnám képzelni. Alapvetően szeretem a különleges neveket, de ezt valahogy egy embernek nem adnám.

2020. máj. 17. 22:34
 4/23 anonim ***** válasza:
30%
Milyen énekesnő? Nem is hallottam még ilyet...
2020. máj. 17. 22:35
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy nagyon kedves ismerősömet így hívják.

Én nem adnám, de semmi gondom vele

2020. máj. 17. 22:35
 6/23 anonim ***** válasza:

4

Lana Del Ray?

Ő ugrik be nekem elsőre.

Nagyon szeretem.

[link]

5.

2020. máj. 17. 22:37
 7/23 anonim ***** válasza:
77%
Jellegtelen név számomra, de nincs vele semmi bajom, csak én nem adnám. A karakteresebb neveket szeretem. Vezeteknevhez passzoljon, családnak tetsszen, az a lényeg, mással nem kell foglalkozni.
2020. máj. 17. 22:39
 8/23 anonim ***** válasza:

Ja hát külföldi énekes nem mozgat. :D azt hittem valami hazai, akiről még nem hallottam.

Mondjuk az sem mérvadó nálam, hogy adnák állatnak, mivel mostanában nem egy Petike, meg hasonló kutyát láttam, ismerősöm macskája meg Margit... 😅 Amúgy kutyának a Lunát szokták adni.

2020. máj. 17. 22:54
 9/23 anonim ***** válasza:
52%
Nincs véleményem róla. És nem adnám.
2020. máj. 18. 00:15
 10/23 anonim ***** válasza:
25%
Olvasd visszafelè, szeretni fogjàk szegènyt a suliban...
2020. máj. 18. 04:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!