Mi a véleményetek a Lana névről?
Figyelt kérdés
2014. nov. 13. 14:57
1/11 anonim válasza:
Gondolom lány név,nekem nem tetszik.
2/11 A kérdező kommentje:
Barátnőm kislányát fogják így hívni, aki elvileg az én keresztlányom lesz.
Ha őszinte akarok lenni, nekem nem tetszik, de semmi beleszólásom nincs (nem is lehet)
2014. nov. 13. 15:02
3/11 anonim válasza:
Maga név nekem kislányos, bár elegáns.
Viszont van egy ismerősöm, aki Lana, bár neki csak becenév, számomra ő egy negatív ember és nem tudok ettől elvonatkoztatni.
4/11 anonim válasza:
Szerintem szép név, ha angolszász környezetben élnénk, akkor valószínű adnám a lányomnak.
5/11 anonim válasza:
Nekem tetszik. Imádom a rövid, szép hangzású neveket. Hasonlót adnék én is a lányomnak.
6/11 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, nálunk is esélyes név :)
7/11 anonim válasza:
Nekem tetszik! Bár nekem tetszenek az efféle nevek.
Mondjuk a kislányom Loréna lesz :)
34hkm
8/11 anonim válasza:
Külföldön nem lenne rossz, de Magyarországon, magyar gyereknek miért? Tudom..mert ez tetszik a szülőnek, de akkor vegye fel ő, a gyereknek meg adjon olyan nevet ami nem ennyire különleges. Főleg ha magyaros a vezetéknév os pl Kovács Lana...na neee
9/11 anonim válasza:
Tetszik :) a Luna is nagyon tetszik,de nem így fogják hívni a lányomat,mert magyarok vagyunk,magyarországon.
10/11 anonim válasza:
Szerintem szép név, én ehhez a névhez egy csillogós szemű szép kislányt képzelek el! :)
Nyugi, idővel biztos neked is megtetszik, ahogy majd minél jobban kezded megismerni és megszeretni a keresztlányod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!