Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Zélia, Hanga vagy Rozina?...

Zélia, Hanga vagy Rozina? Melyik a legszebb szerintetek?

Figyelt kérdés
Vezetéknév:Nagy. Ha nem tetszik egyik sem inkább ne írj.
2020. máj. 17. 08:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ezek közül a Hangát választanám. Az nem opció, hogy választotok mellé egy második keresztnevet, ami nem csupa a?
2020. máj. 17. 13:20
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem akarunk 2 nevet. Szerintem teljesen felesleges úgyis az elsőt fogja csak használni🙂
2020. máj. 17. 14:47
 13/18 anonim ***** válasza:
64%
Hátha megtetszik jelleggel ajánlom a Violát. Virágnév, mint a Hanga és a Rozina, utóbbihoz hasonlóan olaszos név, csak a rózsa helyett az ibolya és tovább kicsinyíthető Violettának, és szótagszámra, de szerintem hangzásra hasonlít a Zéliához is, és jól megy a vezetéknévhez. :)
2020. máj. 17. 15:28
 14/18 anonim ***** válasza:
76%

Bianka vagy Boglárka?

Felsoroltakból a Rozinát adnám, az is nagyon szép :)

Hanga a kislányom, de a Nagy mellé nekem annyira nem hangzik jól.

A Zéliáról nem hallottam még, meg az nem is tetszik :)

Írta valaki, hogy gyakori a Hanga, én egyet ismerek, de ő is most született :)

32ezerből 170-en kapták ezt a nevet tavaly, ha idevesszük a második keresztnevet is, akkor sem éri el a 200at :)

2020. máj. 17. 19:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is Hanga. :)
2020. máj. 17. 19:41
 16/18 A kérdező kommentje:
Kedvenc nevem a Boglárka, már z 1. kislányunknak is azt akartuk volna, de a szomszédban a kutyát Boginak hívják😂 plusz az egyik kolléganőm szült pár hete és Boglárka lett a kislányuk, úgyhogy sajnos ez kilőve.
2020. máj. 17. 20:55
 17/18 anonim ***** válasza:
35%
Egyik se szép!
2020. máj. 19. 01:58
 18/18 anonim ***** válasza:

Ebből a Zélia nagyon tetszik, én se hallottam eddig. Másodikként a Rozina jön be. A Hanga tényleg olyan "nagyhangú"...

Virágnevet nem adnék, ahol a vezetéknévnek konkrét jelentése van, ott a keresztnévnek szerintem ne legyen, még ha vicces is egy bazi nagy virágra gondolni.

2020. máj. 19. 08:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!