Ki mikor szoktatta a gyermekét szobatisztaságra? Milyen praktikát vezettetek be?
18 hos kislany, nem akar ulni a bilin.
2 eves koraig meg varok, de utana megprobalom. Ugyhogy a jo tanacs nekem is jol jonne:)
Ne halgass ra 15 hosan meg korai ezzel foglalkozni.
Elso voltam.
köszönöm szépen az eddigi válaszokat, már annyira idegesít ez a téma ha elmegyünk hogy nem tudok mit kitalálni hogy tereljem ezt a témát! :(
aneten olvasgattam és ott is a tul hamari bilizésre való szoktatás hátrányait írták le
Ezt a témát én már végig görcsöltem a nagyobbik lányommal... :) Ugye első gyerek,semmi tapasztalat ezen a téren,és akkor most mit és hogyan csináljak,az én gyerekem soha nem lesz szobatiszta stb...
Aztán rájöttem arra(megtapasztaltam),hogy teljesen felesleges túlspirázni,nem kellenek különösebb praktikák,mert úgyis akkor lesz a gyerek szobatiszta,amikor ő akarja már.Lehet ez egyik gyereknél 2 éves korában van,de lehet hogy csak 3 évesen érik meg rá... Az én lányomnál 2,5 éves korában jött el ez az idő.Egyszer csak szólt hogy jön a pisi,és onnantól kezdve komolyan mondom kisebb baleseteket leszámítva teljesen szobatiszta lett egyik napról a másikra.(Pedig előtte a bili közelébe se ment)Szóval ne aggódjál emiatt,majd nálatok is eljön ez az idő amikor már ő akarja.Másokkal meg ne foglalkozzál,hogy ki mikor lett szobatiszta,mert minden ember más... :)
Köszíííííííííííííííííí mindenkinek
akkor megnyugodtam ráérek még ezzel foglalkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!