Más 8 hónapos babája sem hajlandó fél 10-10-nél előbb elaludni?
Figyelt kérdés
Eddig 8 körül evett és bealudt.Most már nem és csak vigyorog a kiságyban,meg rosszalkodik.2010. júl. 28. 20:12
1/7 anonim válasza:
Szia az en kisfiam is ezt csinalja pedig o meg csak 4 honapos!
2/7 anonim válasza:
Lehet hogy front van ,az én kisfiamat ma 1 órán át győzködtem az alvásról ,10 hónapos !
3/7 anonim válasza:
Szia.Enyém 8-nál tovább nem bír fentmaradni.
4/7 anonim válasza:
Mi 6 hós korától kinlódunk ezzel! :(
Eddig 8-kor fürcsi cici és max 9-re alvás!Most kb 11 mire elalszik,és nem is marad az ágyában,hanem vissza kell hoznom hozzánk!Ha nem foglalkozunk vele akkor is eljátszik csak ott legyen!Jövő héten lesz 8 hós!Remélem hamarosan elmúlik!
5/7 anonim válasza:
Az enyém este hétkor már simán alszik, és ez már nagyon régóta így van. (16 hónapos) Néha tudom húzni fél nyolcig, esetleg nyolcig, de ez a kisbaba egy igazi mormota. Ja, és reggel fél hét előtt nem hallom a hangját :)
6/7 anonim válasza:
Az én babóm is sokáig későn aludt ez.Ez addig tartott, amíg 9,5 hónaposan át nem állat a napi 3x-i alvásból a 2x-ire.Azóta alig lehet ébren tartani este 8-ig.Mindig változnak a szokásaik.
7/7 anonim válasza:
Az Én kisfiam is alszik már 8,max fél 9 kor.Nem húzódik el nagyon a délutáni alvásotok?Nálunk az volt a gond sokáig.Mostanra beállt,hogy du 4 után nem alszik egyáltalán,így este 8kor kb 1 perc alatt alszik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!