Mit tegyek? 15 hós lányom csak cicin hajlandó elaludni!
36 hétre császárral született. Az orvos azt mondta ne ijedjek meg, mert valószínű a császár meg koraszülés miatt nem lesz tejem. Már az első nap estéjére volt, de a kis súlya miatt állandóan szoptattam. Lehet ennek a következménye, de volt már órás sírás, hagytam a nagyinál hátha ott elalszik, de semmi....
Már összeesés hátárán van , ha így el is aludt nagyinál, akkor itthon szó szerint nem lehet levakarni a ciciről. Párom dolgozik, én is fáradt vagyok és a végén tényleg órás visítás után megkapja.
Mit tegyek?
Te tudod, hogy téged ez mennyire zavar. Ha csak a környezeted tesz megjegyzéseket, de te elvagy ezzel (hisz a végén úgyis megkapja) akkor hadd szopizza magát álomba. Ha viszont nem akarod engedni, akkor légy határozott és ne adj neki cicit, de akkor se hagyd magára.
Az én gyerekeim amíg szoptak, addig cicin aludtak el (15, 18 és 32 hónapos korukig), vagy esetleg babakocsiban, autóban.
Magában a tejben is vannak az elalvást, ellazulást segítő anyagok, és a szopizás hatására is termelődnek ilyenek a babában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!