Bocs a buta kérdésért, fiús anyukák válaszolnátok?
11hónapos a kisfiam, és még én egyszer sem láttam h ágaskodott volna a picim kukaca. Igaz a bőr még le van tapadva. Majd csak ha már nem lesz letapadva, akkor lesz ilyesmi?MIkor pisil akkor is csak icipicit ágaskodik...de szinte elhanyagolható.
Tényleg bocs a kérdésért.
szia nekünk is pár hónapos kora óta van hogy ágaskodik
sőt mikor kisebb volt és kibontottam a pelusból még akkor is. Nekem azt mondta a védőnőm akkor nincs baj míg ha pisil és ilyen szökőkút szerűen az arca felé megy a szökőkút :)
bocsi de másképp nem tudtam leírni!
Én nem ismerem a hölgyet, csak mesélték, hogy hasonlókon aggódott mikor baba volt a fia.
Aztán 3éves, és az alsógatya ha hozzáér már áll a picipöcök, annyira érzékeny, szegény törpe "felizgulva" rohagál egész nap. Most ezen fő az anyuka feje.
Amúgy az én fiamnak is gyakran ágaskodik, vicces:) Majd megtanulja irányítani.
Ezen mi az idegesítő? 15hónapos mégcsak, ne temesd a fejlődő férfiasságát. Azért mert nem látod még ágaskodhat a pelusban.
hidd el 10en pár év múlva az lesz a baj, hogy folyton áll neki, és csajozik.
De ha ennyire nincs bajotok és kreálsz magadnak gondot kérdezd meg védőnőd telefonon holnap.
Az enyémnek ágaskodik, amikor fogdossa magának, vagy ha mossuk!
Te vagy az anyja megnézheted, ha mosod akkor húzgáld meg a bőrt óvatosan, erre tuti fel kell ágaskodjon!Ha erre sem reagál akkor kérdezd meg a dokid!
17 hónapos a fiam és igen régóta ágaskodik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!