Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős volt a babád...

Mennyi idős volt a babád amikor kimondta az első szavát TUDATOSAN?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 18:37
1 2
 11/14 octillery ***** válasza:

A lányom már 10 hónapos múlt, de kb 1 hónapja tudatosan mutogat mutatóujjal a lámpákra. Szobai, utcai, autóban a világításra...minden ami lámpa.. és mondja is "lápa"-(olyan babásan). És ha kérdezzük, hogy hol a lámpa már keresi és mutatja is, olyan édes, szerintünk ő a 17.sz-ban valami lámpagyújtogató lehetett :)

de mond vaú-t is akár apára is :) ezek nem tudatosak. Csak a lámpa.

2010. júl. 28. 22:54
 12/14 anonim ***** válasza:

20 hónapos a fiam, de még semmit, szó szerint semmit nem mond. Halandzsázik ezerrel, de ennyi. Pedig már lepcsesre beszéljük magunkat. Az autót például már 3milliószor mondtam neki, ez a kedvence is, de nem hajlandó mondani...

kis lusta :)

2010. júl. 29. 06:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Fiam 10 hónapos, és egy ideje gyanítom, h az apá-t tudatosan mondja. Pár napja pedig ha meglát egy kutyát, mondja h vávává, vagy veveve. Lámpára ő is mutogat, és mondja h ámpha. Ezen kívül csak a klasszikus babaszavak mennek, de jelentéstársítás nélkül. Ami vicces h pár napja korán kel és rázendít: kejkejkej (mintha azt mondaná, kelj fel), de ez nem tudatos.
2010. júl. 29. 09:04
 14/14 anonim ***** válasza:

10 hónapos, én is a napokban kezdtem észrevenni, hogy kutyákra mondja, va-va. A NEM szót már mondja egy ideje, és azt hiszem, ez is tudatos nála.

Pár hete azt vettem észre, hogy ha éhes, akkor ne-ne-ne-ne módon jelzi.

És egyre többször előfordul, hogy ha mondom neki valamire, hogy nem, visszamondja, hogy DE!

2010. júl. 29. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!