Mikor mondta ki babád az első szót? Nem tudatosan. És mi volt az?
Adoda. Ez volt az első.7 hónaposan.
Tegnapelőtt meg azt mondta,hogy majom,amire totál rácsodálkoztunk a férjemmel...persze csak véletlenül sikerült,de tisztán,érthetően.
9 hós
:-D
Nálunk még nem történt meg, de ha jósolnom kell, akkor nálunk is a béka lesz! Imád fürdeni, és mi is "kisbékát" játszunk a kádban... ha nem is az első, de az elsők között lesz, az tuti! :-)
6 hónaposan "bőregér". :-))
Nyilván nem tudatosan, de teljesen úgy hangzott! Könnyesre nevettük magukat rajta! :-))
20:33-as vagyok
A "békázás" csak annyi -nálunk-, hogy a baba lábacskája, főleg a combja tisztára úgy néz ki, mint a kis békacomb, meg ugye úgy is tartja még a kis lábát, és ahogy próbál "úszni", rugdos és mozgatja a lábikóját a vízben, akkor szoktam neki mondogatni, hogy "na, hogy úszik a kisbéka, így úszik a kisbéka"... gondolom az előttem válaszolónál is valami ilyesmi lehet, ha aztán ez volt az első szó, amit mondott a baba, főleg, hogy fürdés közben! :-)
A bőregér is nagyon édes :-D
Nekem a kisöcsém 10 hónaposan miközben anyukám ölében ült papírokat mentünk intézni a hivatalba, és vártunk.. Valaki kopogott, ő pedig megszólalt, hogy "gyere" :D
Mindenki minket bámult.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!