Más is retteg attól, hogy nem veszik vissza dolgozni? és akkor mi lesz?
A 15:51-es elég meredek. Azért nem vállal második gyereket, mert nem fog tudni neki lakást venni?! Atya Úr Isten! Nem az anyagiak a legfontosabbak ilyen szinten. Ha kaja van, lakás van, akkor miért ne? Persze nem azt mondom, hogy szüljön mindenki tízet, de ne ám két felnőtt fizetéséből ne lehessen normálisan felnevelni 2 gyereket! Lakást meg ő is tud majd venni magának a párjával, na ne ám még az unokáimra is én keressek!
Én GYED-ről mentem el szülni. Visszavettek volna, inkább a korom miatt nem akartunk tovább várni. Hát, elég gáz, néha már tényleg a nevemet sem tudom. De ha újra kezdeném, akkor is így csinálnám, mert ha vártam volna, valószínűleg nem lett volna második. Angol-spanyol banki kontakt voltam egy multinál. Hát, igen 4-5 év alatt a spanyolt totál elfelejtem, mert itthon nem használom egyáltalán. Majd újra beiratkozom egy spanyol tanfolyamra.
Bár abban nem vagyok biztos, hogy 2-3 év múlva jobb lesz az anyagi helyzet, és két kicsi gyerekkel az ember nem nagyon kapós a munkaerőpiacon, azért ezt is számításba kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!