Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is retteg attól, hogy nem...

Más is retteg attól, hogy nem veszik vissza dolgozni? és akkor mi lesz?

Figyelt kérdés
Már ott tartok,hogy válalunk még egy babát, és akkor egy ideig nem kell ettől félni. De igazából néha eggyel sem bírok,hát még kettővel. Férjem azt mondja,hogy még egy gyerek után már a nevemre sem emlékeznek majd,nem hogy a munkámra,szerinte várjunk még a következővel...Ti hogylátjátok ezt?Annyit rágom magam ezen,márelrontja ezeket a szép napokat,amiket élveznem kellene.
2010. júl. 28. 14:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én se tudom még eldönteni mi legyen.Gyeden vagyok, így szűkösen ugyan,de éldegélünk.A második baba már elvileg nem olyan nagy kiadás anyagilag,csak hát félek hogy ha letelne a 2. babával is a gyed, hogyan lenne tovább.A munkahelyemen még egyelőre visszavárnak,na de 2 kicsi gyerekkel ki lát szivesen a cégében egy olyan nőt aki 5-6 éve nem dolgozott?Akkor 2 picivel menjek a segélyért?A férjem sajnos keveset keres, így igazán az ő keresetére sem támaszkodhatunk.
2010. júl. 30. 14:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem menj be a munkahelyedre, és kérdezd meg, hogy mire számíthasz. Ha ismered, hogy korrekt a főnök, akkor elmondja, hogy mik a terveid veled.
2010. júl. 30. 15:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is rettegek attól, hogy mi lesz ha nem vesznek vissza dolgozni. Bár én azt olvastam, hogy a gyerek 3 éves koráig elvileg nem rúghatnak ki, ha vissza akarsz menni, mikor 2 éves, akkor vissza kell, hogy vegyenek, vagy fizetni kell a béredet. Lehet, hogy rosszul értelmeztem? Persze az nem mindegy , hogy milyen poziciót adnak... :(
2010. júl. 30. 15:21
 14/14 anonim ***** válasza:

A 15:51-es elég meredek. Azért nem vállal második gyereket, mert nem fog tudni neki lakást venni?! Atya Úr Isten! Nem az anyagiak a legfontosabbak ilyen szinten. Ha kaja van, lakás van, akkor miért ne? Persze nem azt mondom, hogy szüljön mindenki tízet, de ne ám két felnőtt fizetéséből ne lehessen normálisan felnevelni 2 gyereket! Lakást meg ő is tud majd venni magának a párjával, na ne ám még az unokáimra is én keressek!

Én GYED-ről mentem el szülni. Visszavettek volna, inkább a korom miatt nem akartunk tovább várni. Hát, elég gáz, néha már tényleg a nevemet sem tudom. De ha újra kezdeném, akkor is így csinálnám, mert ha vártam volna, valószínűleg nem lett volna második. Angol-spanyol banki kontakt voltam egy multinál. Hát, igen 4-5 év alatt a spanyolt totál elfelejtem, mert itthon nem használom egyáltalán. Majd újra beiratkozom egy spanyol tanfolyamra.

Bár abban nem vagyok biztos, hogy 2-3 év múlva jobb lesz az anyagi helyzet, és két kicsi gyerekkel az ember nem nagyon kapós a munkaerőpiacon, azért ezt is számításba kell venni.

2010. júl. 30. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!