Bölcsibe íratáshoz kell munkáltatói igazolás is? Mire megszületik a pici, akkor menne a nagy, de én nem mennék vissza dolgozni.
Igen, általában kérik, hisz a bölcsi azoknak a gyerekeknek az ellátásával foglalkozik, akiknek a szülei dolgoznak.
Azt meg nagyon gondold meg, biztosan bölcsibe akarod-e adni a nagyot a pici születésekor! Elég nagy változás lesz úgy is neki a tesó születése, azzal is nehéz lesz megbirkózni, nemhogy még azt éreztetni vele, hogy valamiért őt elviszed magad mellől... aztán meg jönnek a pszichés problémák, testvérféltékenység! [link]
nálunk is úgy van, hogy az mehet bölcsibe akinek mindkét szülője dolgozik.
egyébként én egyetértek ezzel, én pl. azért nem tudok elmenni dolgozni mert másnak kényelmesebb ha a nagyot beadja míg ő a kicsivel otthon pihizik.
ne vedd magadra, de elvenni más elől a helyet az nagyon nem szép.
persze megint más ha tök üres a bölcsi, akkor menjen csak :)
IGEN és ez a helyénavló.
én most mondta vissza bölcsit, pedig ment volna 2,5 évesen, de most nem vesznek vissza.
Köszönöm.
Nem kell leharapni a fejem, csak érdeklődtem, de így nem adom be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!