Rossz anya az, aki elmegy egy hétre a férjével nyaralni, és a gyereket a nagymamára bízza?
Ha tudsz menj, ezt magadban kell lejátszani. Nekem is 2 éves a kislányom, de én egyszerűen nem tudnám itthon hagyni, mert még sose aludt máshol, ha ritkán rá is bízom anyukámékra délutánra, az esti szertartás mindig közös.
Én még nem hagynám egyedül ilyen hosszú időre, mert kicsi még, ha tehetitek inkább vigyétek magatokkal, 2 évesen nyugodtan mehet repülővel is.
Szerintem nem vagy rossz anya inkább szerencsés!
Semmiképpen ne hagyd ki! :)
Szerintem nem! Ha a nagymama megbízható és nem egy másik gyereket kapsz vissza akkor nem lehet gond. A házasságotoknak pedig biztos jót tesz:-)és mint tudjuk gyerekekkel nem lehet vagyis nem úgy lehet pihenni...
Mi sem voltunk még gyerek nélkül, de korábban amikor kettesben nyaraltunk, volt egy család 3-4 év körüli gyerekkel, a repülő elromlott, és majd 24 órát kellet várni új gépre, ebből 7 órát a reptéren, csomagok nélkül, mert az már a gépen volt...a gyerek végig sírt, nagyon sajnáltam szegénykét, szóval én ezek után meggondolnám a repülős utat. Addig ilyen eszembe se jutott.
Jó pihenést:-)
Én voltam síelni a párommal 1 hétig, amikor a fiam 14 hónapos volt, de nyaralni sosem mentünk külön, az minidg családi program.
Síelni azóta sem jár velümk-10 éves- párszor elvittük ha pár napra mentünk, de utálja síelést, pedig én úgy szeretném.
Mondjuk 2 éve mi sem voltunk, amióta megvan kicsi.
Egyébként nem értem miért te miért nem vinnéd külföldre, ő már nem kicsi, mi mind a kettőt félévesen már vittük.
Én nem bírnám nélküle 1 hétig, pedig már 3 éves! Nem tudnám magam jól érezni, ha ilyen sokáig nincs mellettem.
Irigyellek, egy kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!