Baj, hogy nem drága márkás cipőt veszek neki hanem pár ezer forintosat bababoltba?
Figyelt kérdés
Nem tudom igazából, hogy ártok-e neki vele, de sajnos anyagilag sem nagyon engedhetem meg a drágábbat, és 1-2 hónapos használatra nem akarok olyan drágán venni. Közepesen kemény a talpa és tud is benne szépen járni, de amikor kaptunk egy márkásabb cipőt azt sokkal jobban szerette csak már kinőtte. Ugye nem ártok vele?2010. júl. 28. 12:13
11/13 anonim válasza:
A zetpol tényleg jó, a lányom is hordja és baráti áron van.
De több bolt is árulja ezeket a cipőket.
12/13 anonim válasza:
Nekem az ortopéd orvos mondta ,hogy használtat semmi kép mert mindenkinek más a láboltozata magyarul máskép tapossa ki a cipőt és többet ártok vele mint használok!! Inkább olcsóbbat. de ujat.
13/13 anonim válasza:
Megdöbbentő egy-két válasoló lekezelő stílusa. Nekem két orvosbarátnőm is van, (egyik gyerekorvos), akik rendszeresen vásárolnak Teszveszen és Vaterán szép állapotú cipőket. Részemről a kínai meg a műbőr, amit soha nem adnék a gyerekeimre, de még magamnak sem! Sokszor vettem már "használt" siesta, linea, clarks stb kizárólag bőr cipőket, de a legtöbbről senki nem hitte el, hogy az már volt lábon. Természetesen jól megnézem az eladó értékeléseit, az alapján szoktam vásárolni. 2500 Ft-ért már sokszor vadiúj siestát kapok. Persze, akit a férje eltart, annak 15 ezer Ft.se kottyan meg, de sose tudhatod (ez nem a kérdezőnekszól), hogy mit hoz a holnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!