Baj, hogy nem drága márkás cipőt veszek neki hanem pár ezer forintosat bababoltba?
Szia!
Én teszveszen, vaterán veszek használt márkás cipőket, a bolti ár 3-adáért, 4-edéért. (soha nem agyonhasználtat, vettem már vadi új siestát 3000-ért, mert átnőtte a gyerek, stb.) ki lehet fogni szinte újakat piri pénzért.
Ha mindenképp újat akarsz, arra figyelj, hogy mindig csak valódi bőr cipőt vegyél (műbőrt ne), én harántemelős párti vagyok, de erről is megoszlanak a vélemények, puha-hajlékony talp.
Mi sem engedhetjük meg a 10 ezres siestát, meg superfitet, de így megkapom olcsóbban és mégis szépet és jót hord a kislányom.
Vagy vannak olcsóbb márkák, a Maus tanoda, is aránylag jó, és nem drága.
Nézd meg a LeScarpe cipőboltot az Üllői úton. Kifutó modelleket is árulnak, akciós áron. Hátha kifogsz valami jó kis cipőt. S akár egészségpénztári kártyával is tudsz fizetni.
Használt cipőt én sem vennék a gyermekemnek ugyanazon ok miatt, amit te is írtál.
A zetpol nem az a vászoncipőmárka?
Az lehet, hgyo jó, de csak nyáron, ősszel-tavasszal esős időben nem tudod ráadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!