Csajok, mit tegyek, hogy ne mindig arra gondoljak, hogy hol van, mit csinál biztos megcsal?
Így a féltékenységgel csak elüldözöd! Bízz benne! Biztos szeret különben nem lenne veled!
Van okod féltékenynek lenni? Megcsalt? Miből gondolod hogy csakozik?
Sex rendben ?
Szia,
én amióta terhes lettem, azóta kifordult velem a világ. Most 19 hós a fiam.
Nagyon megváltoztam, én is szokszor veszekszek a férjemmel, néha tök felesleges dolgokon. Muszáj magamon erőt venni, és belátni a férjemnek, hogy bocsi, ezt (is ), vagy azt (is) túlzásba vittem, nem kellett volna veszekednem miatta. Szerencsére neki birka természete van, és nagyon szeretjük egymást, így tudja kezelni a sárkányosodásom. Neki ideje sem lenne megcsalni, de ha lenne, akkor sem tenné, ebben biztos vagyok.
Nagyon sokat segít, ha leültök beszélni. Tudom, közhelynek hangzik, de a beszélgetés tényleg segít. Elmondod neki, hogy fogytán a türelmed a baba miatt, ezért vagy vele is türelmetlenebb, sokat változtál, de szeretnél visszaváltozni, segítsen benne.
Remélem megoldódik a problémátok!
Sajna én is borzalmasan türelmetlen és ingerlékeny vagyok mióta megvan a baba. Próbálok türelmesebb lenni, és egyre jobban megy. A páromon csattan néha az ostor, de rögtön utána bocsánatot kérek tőle, mert tudom, hogy már megint én voltam a hülye. Mikor látja rajtam, hogy jobb passzban vagyok, meg is szokta jegyezni, hogy milyen házisárkány vagyok néha. Ilyenkor jót nevetünk rajta. Mondaná ezt akkor, mikor rossz passzban vagyok... Ajajjj... :)
Próbálj meg türelmesebb lenni, többet odabújni hozzá, többet megölelni. Éreztesd vele, hogy még mindig nagyon szereted, hiszen neki köszönheted a kisbabátokat. És bízz benne. Na meg magadban is! Ha attól tartassz, hogy nem vagy elég neki, és megcsal, akkor meg is fog! Nem szabad ilyenekre gondolni. Ha van időtök, és lehetőségetek, menjetek csak kettesben sétálni, vacsizni, mozi. Próbáld meg valamivel "frissíteni" a kapcsolatotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!