Babykomp korai?

Figyelt kérdés
Tesóm babája most töltötte a hát hónapot és ma láttam, h bebykompba tette , amit én amúgy is ellenzek , a fiamnak nem volt semmi ilyesmi mindent szép sorjában csinált. Neki még nem mászik meg semmi csak forog és már bele tette és nagyon veszekszünk, h nem kéne .Tudom hogy nem az én gyerekem vagy lehet én látom rosszul de szerintetek nem korai meg ha már egyáltalán hasznalni akarják?
2020. ápr. 25. 16:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem annyi mindennel szekálják már az anyukákat, hogy legtöbbünk azonnal hárít.

De pont a baby komp az nem az a kategória, minthogy gyilkos vagy, mert egy évesen nem cukormentes tortát kap szülinapjára, hanem tényleg egy sokszor bizonyítottan káros dolog, amiben teljes tudtommal az orvosok, gyógytornászok egyetértése, hogy nagyon káros, egyrészt gerincproblémát, másrészt lábujjazó járást okoz és még balesetveszélyes is.

Èn is összevesznék miatta a tesómmal, hogy jobb belátásra bírjam, miközben sose szólnék bele, hogy pl szoptat vagy tápszerez vagy ilyesmi.

2020. ápr. 26. 14:04
 12/25 anonim ***** válasza:
50%

De a szoptatás vs tápszerezés azért általában nem döntés kérdése

Genyóság is lenne ám amiatt beszólni, ugye...

De tényleg nem lehet vele mit csinálni, főleg, ha nem nekiesősen, hanem normálisan is el lett neki magyarázva, hogy miért nem jó. Az ő felelőssége.

2020. ápr. 26. 14:16
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Most ez egy példa volt, amin össze szoktak kapni az anyukák. Sokan amúgy nem akarnak szoptatni, ami nem baj, írhattam volna más olyan dolgokat, ahol több jó út között vitatkoznak az anyukák indulatosan, cssk ez jutott hirtelen eszembe.

Mindenesetre azt szerettem volna kifejezni, hogy a baby komp károssága az nem egy aktuális irányzat, amit mondjuk 2 gyógytornáaz terjeszt és van is benne igazság és nem is, és akkor se ártasz ha az A és akkor se ha a B opciót választod.

2020. ápr. 26. 14:20
 14/25 A kérdező kommentje:
Sosem szóltam bele semmibe. Ezt is normálisan mondtam el, hogy nem kéne mert olvasson utána, h karos.En tudom , h nem illik beleszólni más gyereke nevelésébe de nem rosszat akartam vagy okoskodni, ez most nem olyanról szól, hogy mit ad enni vagy mibe öltöztetni.
2020. ápr. 27. 08:35
 15/25 A kérdező kommentje:
Mindegy így is úgy is bele teszi és meg forogni sem forog a gyerek. Én csak segíteni akartam, mert rossz nézni ahogy vonszolja magát. Kíváncsi leszek mi lesz ebből...
2020. máj. 2. 11:51
 16/25 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, olvasva is elszomorít.
2020. máj. 2. 12:09
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Az kemény basszus. Tehát jóformán semmit nem csinál még de már be van vágva szegény abba a szarba. Az ilyen birka tudatáig úgyse jut el, hogy a később előjövő problémákat ő okozta ezzel
2020. máj. 2. 12:11
 18/25 A kérdező kommentje:
Igen , próbáltam meggyőzni de még én vagyok a hülye 🥴Hiába mondtam , hogy kérdezzen rá, mert ez hülyeség és kész. Végülis nem az én gyerekem nem tudok mit tenni.
2020. máj. 2. 12:26
 19/25 anonim ***** válasza:
A férje se tudna hatni rá?
2020. máj. 2. 12:30
 20/25 anonim ***** válasza:
El tudom képzelni milyen rossz látni ezt. Sajnos nem tudsz vele mit csinálni. 🙁 Sajnálom szegény kicsit 😢
2020. máj. 2. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!