Hogy telik egy átlagos napotok egy 3-4 hónapos babával?
Mar 9honaposak az ikreim
Nalunk ugyesen alkalmazkodtak a napirendhez mindent 1xre csinalnak azota is
Reggel 8kor keltek reggeli
Utana egy kis kontrasztos abra nezegetes vagy agyban korforgo.. megint alvas
11korul tizorai utana mentunk ki babakocsizni a levegore(nyari babak) itt is alvas
2korul ebed ez babakocsiban
4korul mentunk haza kis jatek hintazas stb es jott az uzsi
6kor kezdtuk a furdest utana vacsi es olyan este 7oratol reggel 8ig ugyesen aludtak egyedul mindig(nagy mazli)
Kicsim 5hónapos, nálunk általában így néz ki egy nap:
Reggel 5-kor ébred, olyankor átveszem az ágyba magunkhoz, és szopizik, visszaalszik 6-ig. Utána mikor felébred, simizem, csikizem, puszilgatom, ő pedig nevetgél és sikít :) kiviszem a konyhába, és a hintájába csüccsentem, amin vannak csörgők, kb fél órát el van benne, addig én kávézok, összepakolok. Utána átmegyünk a játszószőnyegre kicsit játszani. Kb 8-ig bírja, akkor aludni szokott 9-ig. Utána a kiságyban játszik, tekergőzik fél órát, amíg én elpakolok a háló szobában, szellőztetek. Aztán kiviszem a babakocsiba, és miközben felmosok, porszívozok, tologatom ide-oda és énekelek neki :) 10 körül szokott megéhezni, akkor szopizik, utána a lapozgatóit olvasgatjuk együtt, aztán ismét szundi 11 körül. Ilyenkor csak egy 20percet alszik. Utána dél körül kimegyünk az udvarra 1 órát ha jó idő van, hintázunk, tologatom a kocsiban. Ekkor megint el szokott aludni 30percre. Fél 2-2 körül ismét eszik, majd a játszószőnyegen játszunk 1 órát, aztán a hintába teszem, amíg főzök, addig énekelek neki, beszélek hozzá :) 4 körül elalszik, majd 6kor kel, ekkor eszik is. Ismét lapozgató olvasás, játék a szőnyegen, ágyban. 8kor pedig fürdés, evés és 9kor már alszik is :) hajnali 2kor szokott még enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!