Megirnátok, hogy hogy telik az 5 hónapos babával egy átlagos napotok? Gondolok itt a kelésre, evésre, játszásokra, nappali alvásokra, sétára, fürdésre?
29-én töltötte az 5hónapot a fiam
ő még éjjel 3óránként szopizik,így valamikor hajnali negyed 6-6körül áthozom magam mellé és akkor alszunk még jobb esetben fél 8-8ig.akkor szopik,majd egy bő óra múlva kifárad és alszik 1-1,5órát.ezalatt én is eszem :-)majd ha már újra éhes,akkor kap egy kis gyümölcsöt,és mellé szopizik.Mivel már elég meleg van,így a 11-14közötti levegőzés kitolódott 14óra utánra.előtte persze megszoptatom olyan 1óra magasságában.és van hogy ilyenkor is alszik(még séta előtt).Így a séta nálunk a délutáni órákban van,2-5között,attól függően mikor kel és hogy bírja.általában az a vége,hogy üresben tolom a kocsit,ő meg a kezemben van :-)
amikor bent vagyunk,vagy a pihenőszékében van,ill a játszószőnyegén kiabál,mint most is...vagy a nagy ágyon játszunk,hemperegünk.A fürdés általában 6körül van,fél 7kör eszik egy kis tejpépet + szopik és jobb esetben pár perc ringatás után alszik is.Nagyjából ennyi
Szia.Nekem is 29.-én volt 5 hónapos.
Reggel 5-6 körül szopi és visszaalszik olyan 9-f10-ig,de magyaráz az ágyában.
10-f11 szopi,utánna játék és kb.12 körül alvás. 2-3 ig,akkor szopi utána játék stb. és vagy alszik f5-5 körül 1 órát v. nem.6 körül evés gyümi v.fözi,
7-f8 körül alszik kb.1-órát.
n10-kor fürcsi,utána szopi és kezdődik elölről minden.Éjjel ált.nem kell már kelni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!