Pár napos Babánál sírás, de néha visításig fajul és nehéz megnyugtatni, mi lehet a baj?
Az első órában szopizni kezdett és mikor kéri adom is neki. Persze néha csak játszik vele, bele-bele alszik. Van mikor kiesik a szájából a cicim és rögtön sirni kezd, visitani. Visszakerul a szájába és megnyugszik.
Jelenleg vagy szopizgat-eszik vagy alszik.
Hasfajós nem lehet, kakil rendesen, de még pukizik is sokat.
Ma pl Öltöztetetésnél sirni kezdett aztan annyira belelovalta magát, hogy nem lehetett megnyugtatni. Se én se a férjem. De tényleg sok mindent kiprobáltuk. egy ideig jó vmi aztán ha abbahagyod újra rákezd, úgy, hogy a kezünkben marad.
Persze már tól sokat olvastam dolgokról és nem jutok előre
Egyszerúen, nem tudom honnan közelitsem meg a problémát?
Előfordul
Cicin, ha idő előtt bealszik, ne hagyd
Piszkáld meg a fülét.. stb
Ilyenkor még van hogy éhesen elalszanak, mert hamar fáradnak..
Koszi a valaszokat.
Atgondoltam az elmult napokat.
Akkor porog be nagyon mikor pl keri a cicit de ugyebar az embernek 2 perc wc vagy tusolas is kell.Addig a parom probalja nyugtatni ha pont nem vagyok ott a babunak meg cici/ kajcsi kell es nem egy "idegen" aki gugyug, meg minden mast csinal cici helyett es gondolom beporgetni magat.utana a szopi is nehezebben indul de aztan belejon es horpaszt egyet.
Hát most neki még a cici a minden. Nem lát jól, nem ért semmit, nincsenek ott a megszokott testi zajai, vakítanak a fények, nem tud mozogni stb. A tejnek állítólag a magzatvízre hajaz még az íze is.
Adj neki időt.
Igen, amennyit tudom kapja a cicit.de mostanaban este kb elkezd bombolni es a cici sem nyugtatja meg pedig, minden rendben.valoszinuleg nagyon tulporog estere, sok az inger es igy adja ki.
A kajcsi, bofi, pelus haromszeget sem alkalmazom mert a cicin bealszik, bifoztetni nem keltem fel.ha felebred kb rogton cicit ker.ha ilyenkor pelus cserelek akkor kijon a komfortzonabol es sirni kezd ujra. Megszakad a szivem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!