Elmennétek egy 4 hónapos babával nyaralni?
Figyelt kérdés
Május elején szültem, férjem mindenáron szeptemberben elmenne Horvátországba, a Plitvicei tavakhoz, esetleg egy közelebbi szigetre. Nincs ellenemre egy kis kikapcsolódás, de nem tudom, mennyire jó ötlet. Leginkább az autókázástól tartok, hiszen még ha nincs is messze, min. 4 órás útról lenne szó, hordozóban????? Bár igaz, ha meg itthon mennénk el valahová messzebb, akkor az sem lenne sokkal rövidebb utazás... Vélemények? Köszi2010. júl. 27. 15:57
1/5 anonim válasza:
át fogja aludni
ha a rövidebb utakat jól birja nem lesz gond
menjetek este fürdetés után induljatok végig alussza az utat
ha cicizik nem gond neked is pihenés lesz.
szóval én mennék
2/5 anonim válasza:
Simán. A babának te vagy a központ, a többi neki tökre mindegy.
Kapcsolódjatok ki, pihenjetek, így apa is többet tud lenni a babával. A baba is jobban fogja érezni magát, mert szerető, kipihent, mosolygós emberek dajkálják, és nem egy nyúzott mami. :)
3/5 anonim válasza:
Szia!
Most menjetek, jövőre sokkal nehezebb lesz!!!
4 gyerekes anyuka
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... akkor ez nem egy elvetemült ötlet :D
2010. júl. 27. 19:15
5/5 anonim válasza:
Szerintem is nyugodtan mehettek,két gyerekem van és mind kettővel már első évben voltunk nyaralni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!