Árthatok ezzel a babának, azon kívül, hogy sírni kezd?
Előre leszögezem, ez nem egy troll kérdés, nem fikció, nem unalmamban találtam ki. Nagyjából az után alakult ez ki, hogy megismertem gyermekem leendő édesanyját. 5 éve már. Előtte nem néztem horror filmeket! Ennek hatására viszont elkezdtem nyöszörögni, illetve férfi létemre magas hangon kiabálni.
Leginkább a démonos filmek voltak rám rossz hatással.
Annak ellenére, hogy ezekben az esetekben a menyasszonyom szíve a torkában dobog, sokszor nevettünk ezen.
Segítséget soha nem kértem, mert ez ilyen havi 1 alkalom átlagosan.
Ez úgy néz ki, hogy először nyöszörgök, és mire a párom felkelthetne hangos magas hangon ordítok.
Még 3,5 hónap van a baba érkezéséig, és nem tudom mi lesz ha éjszaka rám jön ez megint. Nem direkt van, nem tudom kontrollálni, próbálok persze a babától távol lenni.
A teljesen abszurd az, hogy saját magamra nem tudok felébredni, csak ha a párom kelteget. Volt, hogy lábbal rugdosott mire felébredtem, közben hangosan vonyítottam már, ahogy ő fogalmaz.
Ha mondjuk 2,5m van tőlem az újszülött, és ilyen történik velem, és felébresztem, lehet rá nagyon súlyos hatással szerintetek, a félelelmtől?
Illetve valami tipp?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!