Aki hagyta sírni a babáját, miért?
Csak abban az esetben hagytam, ha bebizonyosodott, hogy ez a jó megoldás.
Pl. 2 éves koráig egyedül szeretett elaludni este, ha ott voltam vele, simogattam, inkább bömbölt, nem akart aludni. Ha kijöttem, 2 perc után abbahagyta és szépen elaludt.
Ez azóta változott, mert most már azt akarja, hogy vele legyünk este, lámpaoltás után.
Ha esetleg olyan hagyom sírnire gondolsz...
Az én kislányom már kb másfél éves volt és állandóan felébredt éjszaka szinte két óránként. Neki egyszerűen poén volt hogy megébredt és sírt mi bementünk és foglalkoztunk vele. Én olyan fáradt voltam hogy egyszer szó szerint elájultam napközben.
A férjem meg annyira engedékeny volt vele hogy képes volt a kiságy előtt aludni és fogni a gyerek kezét.
Aztán jött neki ősszel egy munkalehetőség és nem volt otthon két hétig. Én meg azt csináltam a lányunkkal aki külön szobába aludt, hogy felkelt éjjel sírt, bementem mondtam hogy jó éjszakát, aludni kell és otthagytam. Minden rendben volt vele nem volt se éhes se szomjas fény is volt. Sírdogált egy kicsit de elaludt. Első éjszaka alig aludtam mert minden órában így felsírt. Második harmadik nap már csak kétszer sírt fel talán. De konkrétan 5 nap múlva átaludta az egész éjszakát.
Semmi problémája lemaradása koraszülött sége semmi nem volt, itt tényleg csak arról volt szó hogy apa rászoktatta hogy éjszaka nincs kedvem aludni akkor nyugodtan sírjon mert majd ő megy és szórakoztató centrum beindul.
Apa hazajött akkor is szerencsére aludt egész éjjel, férjem meg nézegette az alvó gyereket hogy felkel-e, de szerencsére vége volt az éjszakázásoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!