Jó vagy rossz anya? 3 hós a babám két hete tápszeres pótlást kell adnom neki az anyatej mellé. Fejtem, urticát szedtem, óránként szoptattam, nem lett több tejem.
18:07-es, látod, rengeteg itt a szakértő és még meg is fogadjuk egymás tanácsát, ha hülyeség, ha nem.
Az, hogy én mit tettem volna tök mindegy, te felforraltad, pedig nem szabad, ennyi volt a komment lényege.
Én már írtam ide erre a kérdésre csak megjegyezném az elmúlt napokban én is feltettem egy pár kérdést és amennyire szerettem régebben ezt az oldalt ,most azt tapasztalom,hogy a válaszolók tele vannak agresszivitással,egy ártatlan kérdést is kiforgatnak,telebeszélik más jelentőséggel,pedig lehet csak egy pár megnyugtató szó kellett volna egy anyának,még ha másnak ez provokációként hat is.
nem tudom miért kell rögtön erre gondolni?.Az én kérdéseimet is napok óta támadják és meg vagyok döbbenve milyen népség ír válaszokat és milyen hangnemben,régebben mikor ide jártam sokkal szimpatikusabb volt az oldal-persze nem az üzemeltetők hanem sajnos a részt vevők tehetnek róla,de döbbenetes,hogy pont az anyukák és kismamák körében is előfordul ez a primitív hozzá állás és bíráskodás mások irányában.
bocsi,hogy nem a kérdéshez méltó megjegyzést kaptam csak már nekem is felment az agyam ezektől a válaszoktól-válaszadóktól,hangnemektől..egy dbig én sem hiszem,hogy jövök ide.
Elsők között válaszoltam erre a kérdésre.
Azt mondjuk én sem értem, miért kell egy kérdést kiemelni, ha kaptál rá már több mit 15 választ (kb.)
Hagyjuk meg a kérdéskiemelést azoknak, akik nem kaptak választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!