Vanda és Hanna iker névről mi a véleményetek?
Ikreim vannak, szerintem nem jó a hasonló hangzású név. De van ikres szülő, aki pont erre hajt, mert az milyen jópofa.(Van, aki képes Hanna-Pannának nevezni az ikreit.)
A helyedben a kevésbé tetsző név helyett keresnék egy szintén kétszótagú, hasonló stílusú nevet.
Ha én lennék a Hanna, irigy lennék a testvéremre, hogy neki eredetibb neve van, míg nekem csak tucatnevem...
Amúgy mikor az ikreimet vártam, nálunk a Dalma - Vanda párosítás jött szóba, de aztán elvetettük a hasonló hangzás miatt. Szerencsére, mert így is folyton összekeverik őket, pedig nem is egypetéjűek, de nagyon hasonlítanak.
Egyébként Blanka - Janka testvérpárt ismerünk, ők nem ikrek, de szegények sosem tudják, kinek kiabál az anyjuk :D Ötletes az összecsengő név, de kicsit sem praktikus.
Mi végül a Flóra és Dalma nevek mellett döntöttünk, most 2 és fél évesek a csajok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!