Hanna után Panna (Panni) nevet kistesónak?
11 év korkülönbséggel, úgy, hogy a nagy Hanna, a kicsit pedig Panninak becéznénk, szerintetek milyen ötlet?
Találtam egy korábbi ilyen kérdést, ahol nem tartották jónak, igaz csak 2 év volt a különbség. Meglepődtem rajta, gondoltam felteszem én is a kérdést... :-)
Hanna és Panni szerintem már nem olyan egybehanzó, meg nemigen fognak egy helyre járni végülis együtt... Kíváncsi lennék véleményekre.
Ennyi erővel lehetne Hanna 2.0 is a neve 🤷🏻♀️
Gondolkozzatok meg, sok szep név van!
Szerintem add nyugodtan. Most még furcsa az embereknek a Panna név-amit nem értek, mert nekem is 3 osztálytársam viselte ezt a nevet és 22 éves vagyok-de mire nagyobb lesz már teljesen átlagos lesz a neve. Sőt már most klasszikusabb egy Panna, mint a most divatba jövő Lora, Milla és Nara nevek.
A Hanna és Panni pedig egyáltalán nem cseng össze zavaróan. Vannak szülők akik ugyan azzal a kezdő betűvel adnak nevet(Szilvia-Szimonetta) vagy akaratlanul is összecsengő nevet adnak (Szilvi-Kitti, Lili-Vivi)
Ez a döntés amúgy is kettőtökre tartozik az apukával,ha pedig neki és neked jó a többiek nem számítanak.(Tudom ezzel a kijelentéssel nem leszek népszerű)
Boldog babavárást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!