Ikreknek hogy tetszik ez a névpár: Barbara és Elizabet?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 2. 19:18
3/24 anonim válasza:
A Barbara nagyon szép
Második név nekem nem tetszik, de a végső döntés úgy is a tiétek.
Azert írok pár ötletet: Marianna, Annamária, Viktória, Bettina, Dominika, Emmarózsa, Gyöngyvirág, Vivien, Adrienn, Beatrix.
5/24 anonim válasza:
Ezek normálisan, magyarul Borbála és Erzsébet. Azt hiszed, világhírű filmszínésznők lesznek, azért adsz külföldi nevet nekik?
6/24 anonim válasza:
"Ezek normálisan, magyarul Borbála és Erzsébet. Azt hiszed, világhírű filmszínésznők lesznek, azért adsz külföldi nevet nekik?"
NEm tudom, miért kötözködsz, egész más a nevek hangulata, emellett ezek már régen meghoonosodtak a magyar nyelvben, nem idegen hangzásúak!
7/24 anonim válasza:
Sehogy. Külön sem tetszenek, együtt meg pláne.
8/24 anonim válasza:
Nekem az Elizabet amúgy tetszik, bár magyar viszonylatban furcsa (pedig van ilyen nevű barátnőm). Szerintem amúgy az Izabella illik még az Elizabethez. Meg az jutott eszembe, hogy lány ikerpárnak a Vivien és a Lilien is nagyon passzol.
9/24 anonim válasza:
#5 Mi értelme rosszindulatú hozzászólásokat írni? Pláne, hogy a Barbara már régóta elterjedt név, görög eredetű, jelentése barbár. Több idegen nyelvben is használják, oroszul Varvara, németül Barbara, angolul Barbie, Barbra, svédül Barbara, Barbro, franciául Barbe alakban. A Barbara nem a Borbálából jött!
10/24 anonim válasza:
Elizabet helyett talan Elizat valasztanam de teljesen ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!