Sokadik hasfájós baba kérdés. Mit csináljak?
Lassan 4 hetes, tápszeres baba.
22-23:00 között kezdődik, és órákig tart. Üvölt, mintha nyúznánk, húzza a lábát, gyűri az öklét, vígasztalhatatlan, látszik, hogy nagyon fáj neki, hiába fáradt, nem tud aludni.
Biogaiat, espumisant kap, tornáztatjuk, simogatjuk, masszírozzuk, felvesszük az alkarunkra hasra fordítva, de semmi. Néha használ, ha felvesszük és ringatjuk, vagy ha a mellkasomra fektetem, de az éjjel már az sem működött. Torna közben kijön 1-2 puki, de továbbra is sír. Tápszert is váltottunk. Tehetetlen és tanácstalan vagyok. Rossz nézni ahogy szenved.
Most Beba optipro ha startot.
Ugyanazt, hogy tornáztassuk, masszírozzuk, simogassuk a hasát az óramutató járásával megegyezően.
Szerintem meg felesleges kitenni őt egy gasztrós vizsgálatnak. Tudod hány ilyen aggódó anyuka viszi el totál feleslegesen?
A hasfájás normális, akkor is ha nem segít rajta semmilyen csodacsepp. Amit te leírtál az tipikus kólika. Ki fogja nőni.
Hidd el én átérzem, az én fiam extrém hasfájós volt. Iszonyú volt. És rajta se segített semmi. Mivel nála gondok voltak a szülésnél így őt hetente látta más más orvos és mindenkitől tanácsot kértem ebben az ügyben, és senki nem küldött minket gasztrora, pedig én is rá kérdeztem hogy ne menjünk-e el. De mindig nyugtattak, hogy sajnos ilyen van, de el fog múlni.
Nálunk olyan 6 hetesen volt a mélypont, és aztán 8 hetesen látványos javulás kezdődött. 3 hónapos korára teljesen kinőtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!