Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyiket vennéd meg? Légyszi...

Melyiket vennéd meg? Légyszi olyat ne írjatok, hogy teljesen felesleges ennyit adni egy babakocsiért!

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

2010. júl. 26. 14:23
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
31%

Istenem de sok itt az irigy ember. Mi 210 ezer forintért vettünk babakocsit húúúúúúha... most lehet útálkozni. Viszont szuperjó kis kocsi, nagyon nagyon szertjük és nem azért vettük meg mert jó drága volt és mi sznobok vagyunk hanem egyszerüen azért mert ez tetszett a legjobban az összes közül. És sokan vannak olyanok akiknek nem az számít minden vásárlásnál hogy mennyibe kerül hanem az hogy milyen a minősége. Egyébként Quinny Buzz 4 travel system a kocsink.

Kedves kérdező, nekem a másodiknak belinkelt kocsi tetszik jobban de azért ide linkelem Neked a Quinny Buzz 4nek a sportrészét is: [link]

Mint már említettem, nekem ez a kedvencem.

2010. júl. 28. 21:30
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha lenne 210 ezer forintom sem vennék annyiért babkocsit, mert annyival nem tud többet

Inkább elkölteném másra.

Autósülésnél viszont nem az árakat nézem elsősorban, hanem a biztonságot.

2010. júl. 28. 21:35
 33/34 anonim ***** válasza:
65%

OFF (előre is bocs):

Azért az, hogy mit nézel elsősorban, meg az, hogy mit nézel meg egyátalán, az két különböző dolog!

Egyébként attól, hogy valaki úgy gondolja, hogy nem ad ki 200ezer forintot egy babakocsiért, nem jelenti azt, hogy irígy, max. más az értékrendje, mint annak, aki megveszi.

Van olyan, akinek a családi autó kerül ennyibe és nem a babakocsi, azért még nem kell "leoltani" őket sem, mert a saját szempontjaik szerint praktikusabban gondolkoznak. Örüljön neki, aki megengedheti magának a drágábbat és kész.

Nálunk megvolt mindenre egy bizonyos keret és abba kellett beleférnie babakocsinak, bútoroknak, stb. De szerintem egy babára mindenki annyit költ, amennyi van! Vagyis ez mindenki részéről a maximum, csak az összeg nem egyforma.

2010. júl. 28. 21:47
 34/34 A kérdező kommentje:

Csajok!

Nagyon-nagyon szépen köszönöm a sok hasznos választ!!!

2010. júl. 29. 07:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!