Melyiket vennéd meg? Légyszi olyat ne írjatok, hogy teljesen felesleges ennyit adni egy babakocsiért!
Én 35 ezerért vettem babakocsit. Minden célnak megfelelt, 2 gyerekem abban tologattam, sehol nem néztek ki vele, még márkája is volt...soha semmi panaszom nem volt.
Kérted h ne írjunk olyat h ennyit egy babakocsiért ne adj ki, azt csinálsz a pénzeddel amit akarsz, de ezt azért le akartam írni. Hidd el olcsóbban is találsz. És Ezeket újszülöttnek semmiképp sem ajánlanék. Annyi jó babakocsi van...ezek nem azok.
Szia!
Nekem 8 hós a lányom és ha újra kezdhetném biztos hogy travel systemes kocsit vennék!Vagyis 6 hósan meg is vettük csak sportrésszel 95000 (concord neo) amit csak annyiból sajnáltam hogy jobban megérte volna az elején és ki is használjuk!
Mindegy de vannak olyan babaák (a lányom is) Aki csak a hordozóhoz hasonlító babakocsikban vannak el!Pl 6 hós koráig nekem nem aludt babakocsiban a lányom!Megkapta a csodakocsit és első séta alatt egy nyekk nélkül elaludt!
Amúgy a barátnőim közül első voltam akinek babája lett (azóta majd mindenki terhes)És mindenkinek az ilyen kocsit javaslom,mert sokkal jobban megéri,mint utána ilyen sport hogy itt is elférj....Szóval szerintem Te pontosan érted!
Én annyit javasolnék hogy 4 kerekűt vegyél!De ez csak tipp!Amúgy a Peg prego szerintem a kettő közül jobb!
Ilyen a miénk: [link]
Szia, nekünk pierre cardin 682-es van, travel system-es ez is, és nagyon szeretjük. Mindenki megdicséri, és egyre többet látok én is belőle. Szerinten kategóriájában a legjobb, nagyon jó árban 80-90 között mozog a 3 felsőrésszel)is van és praktikus. Fordítható minden rész rajta, még a mózes is (bár ennek nincs sok értelme) de a sportrész és a hordozó is.
[link] itt olvashatsz róla.
Nekem külsőre mindkettő tetszik, de egyiket sem venném.
Az elsőt azért nem, mert csak egyben dönthető az ülőrész és így aludni nagyon kényelmetlen lehet.
A második meg egyáltalán nem kicsi. Szerintem ennek nagyon széles a hátsó kerekek közti távolság és ugyanúgy nem fogsz vele beférni sehova.
Egyébként anno én is 3 kerekűt szerettem volna, de rájöttem, hogy 4 kerekűek sokkal praktikusabban. Ahhoz, hogy egy 3 kerekű stabil legyen, nagyon szélesnek kell lennie.
A maxi cosi murának NEM kagylóülése van
Csak a háttámla dől,nem ugy mint a quinny buzz-é...
Teljesen vizszintesre le lehet fektetni,nem pedig kagylós!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
de már leirtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!