Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyiket vennéd meg? Légyszi...

Melyiket vennéd meg? Légyszi olyat ne írjatok, hogy teljesen felesleges ennyit adni egy babakocsiért!

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

2010. júl. 26. 14:23
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik egyik sem, bárhogy is nézem.
2010. júl. 28. 15:32
 22/34 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk egy Coletto Aveonk van, 15 hónapos a csajszim, kezdettől fogva imádja. Ha újra kezdenénk, akkor is vagy ilyet vennék, vagy a Coletto Matteo-ját (az árban közelíti az általad kinézetteket). Attól függetlenül, hogy nem sokan ismerik ezt a márkát, nagyon jó, semmi gond nincs vele, én az Aveot (ami 3 kerekű formájú, de valójában 4 kerekű) a hóban is eltoltam télen, míg mások csak küszködtek a 4 kerekűekkel. Jó az anyagminőség, kitűnő az ár-érték arány és a Bergon nagyker forgalmazza, szervizeli ha kell egyáltalán szervizelni. Nekünk nagyon bevált, én továbbra is azt látom, hogy egy igen átgondolt (3-4 hónapig nézegettük a kocsikat a döntés előtt) és jó döntés volt, minket tényleg ki fog szolgálni a kocsi a gyerek 3 éves koráig. Kényelmes, elfér benne bundacuccban is, a lábzsák mellé takaró már alig-alig kellett, vastag az anyaga és strapabíró, mosható, a kosár alul sokat elbír, nem széles, borzasztó könnyű tolni és fordulni vele, szóval sztem tökéletes. Ja és könnyű és kicsire csukódik!
2010. júl. 28. 15:35
 23/34 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Szép is, olcsó is(ez tudom relatív), könnyű is, újszülöttnek is jó.

Bocsi

Amúgy amit kinéztél bűnronda, és ha lenne rá pénzem sem venném meg.

2010. júl. 28. 15:50
 24/34 anonim ***** válasza:
A peg peregonak át lehet fordítani a kupola tetőjét ha süt a nap vagy szél van.Szerintem a legszuperabb kocsi,és kinéztre is szép.Nekem ber&go colettom(is)van,ez majdnem ugyan az,csak sokkal olcsóbb.Nekem sem tetszenek a talicska formájú kocsik egyébként,de persze a baba kényelme a legfontosabb szempont.
2010. júl. 28. 16:19
 25/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem tudtam, hogy Perego-nak át lehet fordítani a kupoláját!
2010. júl. 28. 17:44
 26/34 anonim ***** válasza:

OFF

Őszintén szólva,örülök neki h ikreim születtek...:)Hihetetlen hogy mekkora a babakocsipiac,kismillió féle kocsit árulnak,minden létező árkategóriában,tipusban,stb.Megértem a kismamákat hogy sokat rágódnak,vacillálnak hogy melyiket vegyék meg,a kérdezőt is!A bőség zavara néha többet árt,mint használ...Nos,ikerkocsiból egymás mellettiből volt vagy 4 féle,egymás mögöttiből pedig egyetlenegy 150 ezerért:)Nem volt túlságosan nehéz a döntés!:)

2010. júl. 28. 20:42
 27/34 anonim ***** válasza:

Én mindenképp valami hasonlót akartam, beleszerelmesedtem a háromkerekűekbe, szerintem is baromi jól néz ki!

Aztán egyszer láttam egy gyereket felborulni vele, semmit nem csinált szegény, csak hátradőlt, aztán jól meglepődött, amikor az egyik kerék a feje felett kezdett pörögni. Akkor lemondtam róla, hogy ilyet vegyek. :-)

Szóval azért én ajánlanám, hogy gondold meg a 4 kerekűt, biztosan abból is van olyan, ami dizájnos és anyukának is kényelmes, nem csak a babának, mert teljesen egyetértek veled abban, hogy ez is nagyon fontos!

2010. júl. 28. 21:14
 28/34 anonim ***** válasza:

[link]

én biztos ilyet vennék legközelebb. ehhez minden van, mózes, hordozó, esővédő,lábzsák.

2010. júl. 28. 21:22
 29/34 anonim ***** válasza:
51%

Egyiket sem, ennyiért baromira nem praktikusak.

Nem az a jó babaopcsi, ami drága.

2010. júl. 28. 21:24
 30/34 anonim ***** válasza:

előz

Travel sístem-es-es Garco Ultima-t vettem másfél éve, 16 hós a lányom.

50 ezer ft volt, amiben ugye benn van hordozó.

Elől dupla bolygókerék, írtó nagy kosár, lábzsák.

Eszem ágában sincs lecserélni,amíg kel babakocsi, ezt használjuk, lányom is szereti

2010. júl. 28. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!