Melyiket vennéd meg? Légyszi olyat ne írjatok, hogy teljesen felesleges ennyit adni egy babakocsiért!
Szép is, olcsó is(ez tudom relatív), könnyű is, újszülöttnek is jó.
Bocsi
Amúgy amit kinéztél bűnronda, és ha lenne rá pénzem sem venném meg.
OFF
Őszintén szólva,örülök neki h ikreim születtek...:)Hihetetlen hogy mekkora a babakocsipiac,kismillió féle kocsit árulnak,minden létező árkategóriában,tipusban,stb.Megértem a kismamákat hogy sokat rágódnak,vacillálnak hogy melyiket vegyék meg,a kérdezőt is!A bőség zavara néha többet árt,mint használ...Nos,ikerkocsiból egymás mellettiből volt vagy 4 féle,egymás mögöttiből pedig egyetlenegy 150 ezerért:)Nem volt túlságosan nehéz a döntés!:)
Én mindenképp valami hasonlót akartam, beleszerelmesedtem a háromkerekűekbe, szerintem is baromi jól néz ki!
Aztán egyszer láttam egy gyereket felborulni vele, semmit nem csinált szegény, csak hátradőlt, aztán jól meglepődött, amikor az egyik kerék a feje felett kezdett pörögni. Akkor lemondtam róla, hogy ilyet vegyek. :-)
Szóval azért én ajánlanám, hogy gondold meg a 4 kerekűt, biztosan abból is van olyan, ami dizájnos és anyukának is kényelmes, nem csak a babának, mert teljesen egyetértek veled abban, hogy ez is nagyon fontos!
Egyiket sem, ennyiért baromira nem praktikusak.
Nem az a jó babaopcsi, ami drága.
előz
Travel sístem-es-es Garco Ultima-t vettem másfél éve, 16 hós a lányom.
50 ezer ft volt, amiben ugye benn van hordozó.
Elől dupla bolygókerék, írtó nagy kosár, lábzsák.
Eszem ágában sincs lecserélni,amíg kel babakocsi, ezt használjuk, lányom is szereti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!