Melyiket vennéd meg? Légyszi olyat ne írjatok, hogy teljesen felesleges ennyit adni egy babakocsiért!
Milyen butácskák járnak erre :SS
Minek teszed fel ugyanazt a kérdést? tegnap is ezzel jöttél,miért emeled ki a kérdést?
egyiket sem..nem dönthetőek vizszintesig...az elején pedig fontos lenne,ennyi pénzért már azt is tudhatná ez a szuperbabakocsi..
Inkább menj be egy babakocsi üzletbe és nézegesd végig az összeset. Lányeg a tolókarja megforditható legyen,vizszintesig dönthető,normális kerekek,könnyű legyen,és könnyen lehessen tolni.
Tudom, hogy nem tudlak lebeszélni arról, hogy ilyen drága babakocsit vegyél, úgyhogy inkább meg se próbálom.
:)
Az elsőt semmiképpen nem ajánlanám amiatt mert kagylóüléses ha jól látom. Ennek az a buktatója, hogy ha elalszik a gyerek csak úgy tudod dönteni, hogy egybe az egész ülést, így a lába az égnek fog állni. Így meg ugye nem lehet valami kényelmes a fekvés. Azért sem ajánlom a kagylóülést mert abba kvázi belesüpped a gyerek. Az én fiam ilyenformán télen már nem fért el a babakocsiban egy évesen, mivel overálostól már túl keskeny volt a kagylóülés, gyakorlatilag meg se tudott mozdulni benne. Szóval hiába írták azt, hogy végig használható a babakocsi, ez nem volt így. Venni kellett egy második babakocsit, s így már összességében kb. 150ezret költöttem babakocsira. :(
Ha újra kezdhetném, akkor mindenképpen két babakocsiban gondolkoznék. Először vennék egy olyat ami mózeses, tehát csak mélykocsi, utána meg egy könnyű kocsit, ami majdnem vízszintesig dönthető és téliesíthető.
A 14:33-as vagyok megint.
Ajánlom figyelmedbe ezt a kérdést, tanulságos lehet.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Köszönöm a válaszokat!
Befogok menni a Brendonba, csak előtte véleményeket, tapasztalatokat akartam kérni. Igen, ezekhez még kell a mózes is. A Peg perego tetszik jobban, de azt csak egy irányból lehet tolni, és tartok tőle, hogy a nap a baba szemébe süt majd, vagy a szél befúj a kocsiba, és nem tudom megfordítani.
14:33-asnak!
Nagyon szépen köszönöm a linket!
ADHATSZ A LOVÉDBÓL NEKEM IS!!!
ENNYI PÉNZT EGY BABAKOCSIRA KÖLTENI?? :o DÖBBENET!
az elsőnek vizszintesre dönthető és megforditható+mózest is lehet kapni hozzá, ilyenem van,csak 4 kerekű
Jobb sokkal, mint a GT3, ha nem laksz messze nálunk élesben is kipróbálhatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!