Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyiket vennéd meg? Légyszi...

Melyiket vennéd meg? Légyszi olyat ne írjatok, hogy teljesen felesleges ennyit adni egy babakocsiért!

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

2010. júl. 26. 14:23
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
36%

Milyen butácskák járnak erre :SS

Minek teszed fel ugyanazt a kérdést? tegnap is ezzel jöttél,miért emeled ki a kérdést?

2010. júl. 26. 14:25
 2/34 anonim ***** válasza:
80%
Hát én nem t'om,de én olyant keresnék,ami mózeses is.Vagy ezt le tudod teljesen dönteni?A képen én úgy néztem nem.De nekem az első szimpibb.
2010. júl. 26. 14:29
 3/34 anonim ***** válasza:
92%

egyiket sem..nem dönthetőek vizszintesig...az elején pedig fontos lenne,ennyi pénzért már azt is tudhatná ez a szuperbabakocsi..

Inkább menj be egy babakocsi üzletbe és nézegesd végig az összeset. Lányeg a tolókarja megforditható legyen,vizszintesig dönthető,normális kerekek,könnyű legyen,és könnyen lehessen tolni.

2010. júl. 26. 14:32
 4/34 anonim ***** válasza:
88%

Tudom, hogy nem tudlak lebeszélni arról, hogy ilyen drága babakocsit vegyél, úgyhogy inkább meg se próbálom.

:)

Az elsőt semmiképpen nem ajánlanám amiatt mert kagylóüléses ha jól látom. Ennek az a buktatója, hogy ha elalszik a gyerek csak úgy tudod dönteni, hogy egybe az egész ülést, így a lába az égnek fog állni. Így meg ugye nem lehet valami kényelmes a fekvés. Azért sem ajánlom a kagylóülést mert abba kvázi belesüpped a gyerek. Az én fiam ilyenformán télen már nem fért el a babakocsiban egy évesen, mivel overálostól már túl keskeny volt a kagylóülés, gyakorlatilag meg se tudott mozdulni benne. Szóval hiába írták azt, hogy végig használható a babakocsi, ez nem volt így. Venni kellett egy második babakocsit, s így már összességében kb. 150ezret költöttem babakocsira. :(

Ha újra kezdhetném, akkor mindenképpen két babakocsiban gondolkoznék. Először vennék egy olyat ami mózeses, tehát csak mélykocsi, utána meg egy könnyű kocsit, ami majdnem vízszintesig dönthető és téliesíthető.

2010. júl. 26. 14:33
 5/34 anonim ***** válasza:

A 14:33-as vagyok megint.

Ajánlom figyelmedbe ezt a kérdést, tanulságos lehet.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2010. júl. 26. 14:37
 6/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Befogok menni a Brendonba, csak előtte véleményeket, tapasztalatokat akartam kérni. Igen, ezekhez még kell a mózes is. A Peg perego tetszik jobban, de azt csak egy irányból lehet tolni, és tartok tőle, hogy a nap a baba szemébe süt majd, vagy a szél befúj a kocsiba, és nem tudom megfordítani.

2010. júl. 26. 14:39
 7/34 A kérdező kommentje:

14:33-asnak!

Nagyon szépen köszönöm a linket!

2010. júl. 26. 14:41
 8/34 anonim ***** válasza:
31%

ADHATSZ A LOVÉDBÓL NEKEM IS!!!

ENNYI PÉNZT EGY BABAKOCSIRA KÖLTENI?? :o DÖBBENET!

2010. júl. 26. 14:42
 9/34 anonim ***** válasza:

az elsőnek vizszintesre dönthető és megforditható+mózest is lehet kapni hozzá, ilyenem van,csak 4 kerekű

Jobb sokkal, mint a GT3, ha nem laksz messze nálunk élesben is kipróbálhatod

2010. júl. 26. 14:50
 10/34 anonim ***** válasza:
60%
Szia!Nekem egyik se jön be,és nem az ár miatt.Engem ez s tipus mindig a rokkant gyerekkocsikra emlékeztet...
2010. júl. 26. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!