1hónapos a babánk. Nagyon kis sírós bármit csinálok, egy darabig elvan aztán elkezd sírni. Kiságyba is elnézeget aztán sír. Ez meddig tart? Lesz jobb?
#11 a szeparaciós szorongás még durvább is lehet. Nálunk 8 hónap körül mikor jött a szepa, már attól sírt ha hátat fordítottam. De nem kicsit, hanem teljesen kétségbeesve... Idővel már én is sírtam, hogy nem hiszem el hogy az orromat sem tudom kifújni nyugodtan... 🤣 Elmúlik ez is. Már csak nevetek rajta (17 hónapos, most kezdődik elölről a szepa, most megint nem nevetek... 😥)
Kérdező, első baba! Nyugi a legtöbben ilyenek vagyunk, voltunk. Főleg ha korábban nem sok babát láttál ahogy pl én sem. Szétizgultam magam mindenen. Ő az első 4 hónapot kb végig üvöltötte. Rémes volt. Én is örülök, hogy már nagy és segít az öltözésben stb.
Persze ha visszanézem a fotókat és látom milyen csöpp kis golyó volt akkor én is nosztalgikusan gondolok rá. De ha így eszembe jut milyen nehéz volt nekünk az eleje akkor örülök hogy túl vagyunk rajta 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!