Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen márkájú legyen a...

Bea24 kérdése:

Milyen márkájú legyen a kislányom első cipőcskéje?

Figyelt kérdés
1 éves a kislányom, feláll már egy ideje, lépeget a bútorok mellett, de azt nem engedi, hogy vezessem, nem is erőltetem, mert tudom nem minden baba hagyja. Az első cipőcskével kapcsolatban tanácstalan vagyok. Milyen legyen? Pediped, Elephanten, Falcon, Siesta, Dr. Betz???
2010. júl. 26. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Babám is hasonló korú,nekem azt mondta az ortopédus,hogy mindegy milyen márkájú a cipő csak tartsa a kicsi bokáját.

2010. júl. 26. 13:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekünk FAlcon volt
2010. júl. 26. 13:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Jelenleg Falcon, őszi cipőnek Siestát veszek.A Falcon is szuper, nem azért veszek másikat mert nem jó.
2010. júl. 26. 13:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Bobby Shoes!

A Deichmannaba lehet kapni,3-4ezrekért már.

2010. júl. 26. 14:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha az ár nem számít, akkor Pediped v. Elephanten. Én azt vallom, hogy a cipőnek nem tartani kell a lábat (az a talpizmoknak a feladata), hanem védeni és támaszt adni.

A Siesta pl. tartja. Dr. Betz-et nem ismerem élőben. Falcon nem rossz, de akkor már inkább Elephanten.

2010. júl. 26. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!