Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Februárban születik a babánk....

Februárban születik a babánk. Hány hetes kortol lehet vele sétálni menni?

Figyelt kérdés
2008. nov. 21. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én december elején szülök és szerintem úgy csináljuk hogy két hétig nem megyünk sehova aztán kicsit szoktatom még két hétig , például ablak mellé teszem beöltözve stb..szerintem most hogy hideg van jó megvárni a 4hete..persze ha 3és fél hét lesz az sem baj, csak fokozatosan kell szoktatni...

37 hetes kismama

2008. nov. 21. 16:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
37 hetes vagyok én is. Ugyanezt találtam ki, mint az 1.válaszoló. 1-2 hétig semmi, aztán 1-2 hétig ablak-erkély, aztán jöhet a séta. Aztán függ is majd attól, hogy hány fok lesz, minusz 20-ban még én sem akarok kimenni, nemhogy egy újszülött...
2008. nov. 21. 16:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Na en is igy gondoltam, koszonom. Csak mert azt hallottam, hogy 6 hetig nem jo vele kimenni setalni. A 6 hetet egy kicsit soknak tartom
2008. nov. 21. 17:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

2.vagyok.

A 6 hetet véletlenül nem az anyukádtól vagy anyósodtól hallottad? Szerintem ez ilyen régebbi beidegződés. Most már mindenhol azt olvasni, hogy 2 hetes babát már ki lehet vinni, persze szoktatni kell előtte.

2008. nov. 21. 17:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én január 2-án szültem (2005), és másfél hetesen mentünk el sétálni, kb.félórát, aztán kint hagytam babakocsiban a teraszon, s 2,5 órát aludt. Nagyon jól érezte magát. Tipegő kabát, sapka, bundazsák, pléd, babakocsi; nem fázott egyáltalán. Ő mindig csak a babakocsiban volt hajlandó aludni.(pedig téli baba)
2008. nov. 21. 17:07
 6/8 A kérdező kommentje:

De igen! Az anyosom mondta!!! :o)

Koszi a valaszokat.

2008. nov. 21. 17:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

SZIA.

Én babám is februárban fog megszületni. Fokozatossan fogom a babát hozzá szoktatni. 5 perc, aztán 10 és egyre több.

Eleinte 1-2 hétig nem viszem ki, csak az ablakot nyitom ki, hogy szokja.

2008. nov. 21. 18:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok. nem 1-2 hétig, hanem,2-3 hétig.
2008. nov. 21. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!