Februárban születik a 2. kislányom és még nem találtunk neki nevet. Ti milyen nevet adnátok neki?
Figyelt kérdés
A vezetéknevünk Bitter.Az elsőszülöttemet Bitter Hanna Boglárkának hívják.Szeretnénk ha valamiben hasonlítana a nevük.(szintén 2 keresztnevet szeretnénk.)Pl:H-betűs legyen,vagy a 2.neve legyen B-betűs,vagy legalább virágnév.köszi2010. jan. 8. 17:12
3/29 anonim válasza:
Vanda, Amanda, ezek jól mennek a vezetéknévhez, és a Hannához is:)))
4/29 anonim válasza:
Bitter Míra Bodza?
Ez nekem tetszik, és a két kedvenc lánynevem:)
6/29 anonim válasza:
Hanna és Anna elég vicces, de nem rossz :)
1. Alexa, Panna, Csilla, Helka
2. Barbara, Borbála, Marietta, Daniella, Jázmin, Napsugár,
Bitter Alexa Jázmin
8/29 anonim válasza:
Én májusra várom 2. kislányom Léda lesz a neve. Első lányunk Nikoletta, utánam :)
9/29 anonim válasza:
Az én kislányom is Nikoletta.
Valamiért elsőre a Bitter Bianka jutott eszembe.Lehet,hoyg Bibi lenne a beceneve :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!