Miért folyik patakban tegnap óta a kislányom orra (18hónapos)? Nincs láza, nem látszik betegnek, de percenként ömlik az orrából ilyen vízszerű váladék.
Figyelt kérdés
Soha nem volt még,éjjel alig aludtunk mert állandóan felkelt rá. Mit csináljak???2011. okt. 2. 17:23
2/4 A kérdező kommentje:
Mit tegyek vele? Menjünk orvoshoz?
2011. okt. 2. 17:38
4/4 anonim válasza:
20 hós kislányomnak ugyanez volt egy hete a baja. Én elvittem orvoshoz, nem volt kérdés. Kapott terpini hurutoldót és fenistil cseppet 2x10 cseppet. Plusz én még adtam neki napi 1x 10 csepp cebiont és szívtam az orrát , amikor szükséges volt. kb. 1 hét alatt rendbe is jött. de azért vidd el orvoshoz mindenképp holnap reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!