Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha februárban születik a baba...

Ha februárban születik a baba (február vége) akkor hogyan vásároljak?

Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Mire gondolsz pontosan? Hogy milyen ruhákat vegyél?

Hosszú ujjú body, plüss rugi, pulcsi, overáll-zsák, sapi, hálózsák. De én örököltem egy csomó vékonyabb rugit és rövidujjú bodyt, azokat is rá fogom adni, legfeljebb egy réteggel többet adok. Én januárra várom.

2009. szept. 1. 18:06
 2/6 anonim ***** válasza:

nem értem mire gondolsz?

én márc elejére várom.

vettem szivacsot meg méterárút a kiságyba,kiságy meg már volt.mást még nem vettünk.

2009. szept. 1. 18:07
 3/6 anonim ***** válasza:
En januärra värom a babocät!Eddig hosszu ujju bodyt,rugit es zoknit vettem!Meg ajändekba kaptunk halozsakot csecsemönek,mert a takaroba becsavarhatja magät vagy a fejere huzhatja!fontos,hogy ne legyen nagy a hälozsak mert belecsuszhat!
2009. szept. 1. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Én januárra várom, és a babaneten találtam egy jó összeállítást, ahol külön írnak listát arra, hogy nyári vagy téli baba. De ha beírod a keresőbe, hogy babakelengye, akkor ott is találsz sok hasznos listát.
2009. szept. 2. 08:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen,a ruhavásárlásra gondolok!Február vége az még tél de már ott a tavasz!Gondolom ne sok téli ruhát vegyek ,ugye?Köszi a válaszokat!
2009. szept. 2. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem kell sok téli ruha mert úgysem fogsz vele nagyon mászkálni még tavaszig de azért nekik még tavasszal is hűvös van, szóval nyugodtan vehetsz plüss rugikat, fülvédős vastag sapikat, harisnyát. De igazából később sem kell sok ruha majd mert iszonyat gyorsan nőnek. Amire még 2 hónapja szt mondtam, hogy ez sose lesz jó rá az már majdnem kicsi még jó, hogy elővettem. :/

Én is februárban szültem tavaly. :)

6,5 hós anyuka

2009. szept. 2. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!