Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A cukor "megfogja" a babák hasát?

A cukor "megfogja" a babák hasát?

Figyelt kérdés
Nagyon nehezen kakil a 4 hónapos kislányom és arra gyanakszom hogy a cukor az oka!Az orvosunk mondta hogy csináljak limonádét 1 mokkás kanál cukorral mert az jó szomjoltó.
2008. nov. 21. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy ponthashajtó. Legalábbis, amikor kicsi volt a babám és nem tudott kakálni a védőnő mondta, hogy 1 dl kamilla teát főzzek 1 teáskanál cukorral, meg is lett az eredménye.
2008. nov. 21. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Igaza van az előttem irónak, a cukor hashajtó. Akkor szokták adni kamillateában, ha a baba nem tud kakálni.

Szerintem nyugodtan adhatsz neki naponta egyszer 1-2 kiskanál körtét, vagy barackot.. De fontos, hogy pépes legyen! Nekünk ezt javasolta a gyerekorvos, és azóta minden nap kakil..

2008. nov. 21. 16:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, igen azt észrevettem ha barackot eszünk 1 óra múlva van kaki!!!De a kamillatea+cukor nem volt elég!
2008. nov. 21. 20:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Tudom hogy az orvos mondta, hogy cukros teat adjal a 4 honapos babadnak, de en nem szoktatnam ot meg cukroshoz! Nagyon-nagyon picike o meg, es a cukor nagyon artalmas! A fogainak nem fog jot tenni, es megszokja az edes izt! Szerintem ne szoktasd ra, en csak jo indulatbol irom! Inkabb kis gyumolcstea, kesobb pici mez, aztan a vizre szoktasd ra, az a legjobb szomjolto!

Kulonben nem tudom hogy eszik e banant, mert nalunk pl. a banantol nem tudott kakilni, szorulasa volt tole. Almat is adjal neki mindennap, attol beall neki a rendszeres kaki, majd meglatod!!!

2008. nov. 22. 01:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocsi az utolsó válaszra reagálok, mézet semmi képp nem kaphat 1 éves koráig a baba. A cukrot meg én sem adnám...
2008. nov. 22. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!