Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti ha terhesek lennének 14...

Ti ha terhesek lennének 14 évesen, majd kiderülne hogy felnőtt korotokban nem lehetne gyermeketek elvetetnétek?

Figyelt kérdés

2020. márc. 23. 18:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%

Egy gyerek nem képes arra sem testileg, sem lelkileg, hogy felelős legyen egy másik gyerekért, ezért igen, elvetettem volna.

A későbbi meddőséggel (már ha egyáltalán bekovetkezik) raerek felnőttként foglalkozni.

2020. márc. 23. 22:02
 12/17 anonim ***** válasza:
63%
20 évesen kezdtem nemi életet élni, a gyerekemet meg sose vetetném el, legyen akármilyen körülmény és legyek akárhány éves.
2020. márc. 24. 07:53
 13/17 anonim ***** válasza:
63%
Nem éltem én sem nemi életet 14 évesen, sőt még nem is csókolóztam akkor még. De ha belegondolok az akkori énemmel, biztos, hogy elvetettem volna. Gyerek voltam, fingom sem volt a világról, pláne nem a felelősségről, ami ugye elengedhetetlen egy ilyen helyzetben.
2020. márc. 24. 10:20
 14/17 anonim ***** válasza:
30%
Én pont 14 éves koromban kezdtem élni a nemi életemet, és biztosan elvetettem volna.
2020. márc. 24. 12:47
 15/17 Cavix válasza:
36%
Arról szó sem esik, hogy nem kell 14 évesen feltétlenül dugni, vagy legalább kellene kotont használni. Nem egy olyan összeg. Egy élet kioltásáról úgy beszéltek mint a turkálóban, hogy meg vegyem,ne vegyem? Leg egyszerűbb a saját felelősséget letolni magadról, áttolni e gyermekedre,had pusztuljon, darabolják fel élve, mert hülye voltál, mert nem tudtad, hogy a gyerek hogyan fogan.
2020. márc. 27. 08:26
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó,18 éves leszek és egy kisfilmben láttam
2020. márc. 27. 14:38
 17/17 anonim válasza:
37%

El. Annyira nem kell gyerek, hogy elcsesszem az életét a sajátommal együtt csak azért, mert később nem lehet.

Akkor vállalok gyereket, amikor alkalmas ÉS amikor fizikailag lehetséges. Ha ezek közül valamelyik feltétel nem teljesül, akkor nem lesz gyerekem.

2020. márc. 30. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!