Ti ha terhesek lennének 14 évesen, majd kiderülne hogy felnőtt korotokban nem lehetne gyermeketek elvetetnétek?
Figyelt kérdés
2020. márc. 23. 18:18
11/17 anonim válasza:
Egy gyerek nem képes arra sem testileg, sem lelkileg, hogy felelős legyen egy másik gyerekért, ezért igen, elvetettem volna.
A későbbi meddőséggel (már ha egyáltalán bekovetkezik) raerek felnőttként foglalkozni.
12/17 anonim válasza:
20 évesen kezdtem nemi életet élni, a gyerekemet meg sose vetetném el, legyen akármilyen körülmény és legyek akárhány éves.
13/17 anonim válasza:
Nem éltem én sem nemi életet 14 évesen, sőt még nem is csókolóztam akkor még. De ha belegondolok az akkori énemmel, biztos, hogy elvetettem volna. Gyerek voltam, fingom sem volt a világról, pláne nem a felelősségről, ami ugye elengedhetetlen egy ilyen helyzetben.
14/17 anonim válasza:
Én pont 14 éves koromban kezdtem élni a nemi életemet, és biztosan elvetettem volna.
15/17 Cavix válasza:
Arról szó sem esik, hogy nem kell 14 évesen feltétlenül dugni, vagy legalább kellene kotont használni. Nem egy olyan összeg. Egy élet kioltásáról úgy beszéltek mint a turkálóban, hogy meg vegyem,ne vegyem? Leg egyszerűbb a saját felelősséget letolni magadról, áttolni e gyermekedre,had pusztuljon, darabolják fel élve, mert hülye voltál, mert nem tudtad, hogy a gyerek hogyan fogan.
16/17 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó,18 éves leszek és egy kisfilmben láttam
2020. márc. 27. 14:38
17/17 anonim válasza:
El. Annyira nem kell gyerek, hogy elcsesszem az életét a sajátommal együtt csak azért, mert később nem lehet.
Akkor vállalok gyereket, amikor alkalmas ÉS amikor fizikailag lehetséges. Ha ezek közül valamelyik feltétel nem teljesül, akkor nem lesz gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!